Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Πήρε τη νίκη μεν, προβλημάτισε δε…

Παναθηναϊκός: Πήρε τη νίκη μεν, προβλημάτισε δε…

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Παναθηναϊκός: Η τελευταία πρόβα ενόψει της Σλάβιας Πράγας έφερε μεν το θετικό αποτέλεσμα, μιας και ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 της Φόλενταμ

Η τελευταία πρόβα ενόψει της Σλάβιας Πράγας έφερε μεν το θετικό αποτέλεσμα, μιας και ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 της Φόλενταμ, αλλά το Τριφύλλι είχε σημαντικές απουσίες και ουσιαστικά δεν μπόρεσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βγάλει αυτό που ήθελε στον αγωνιστικό χώρο.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός ήθελε από το πρώτο λεπτό να επιβάλει το ρυθμό του και το κατάφερε κερδίζοντας αρκετά μέτρα στο γήπεδο, μιας και η Φόλενταμ είχε παθητικό ρόλο και έψαχνε τα πατήματα της.

Μάλιστα στο 8’ δημιούργησε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Βαγιαννίδης με φοβερή προσπάθεια πίσω από το κέντρο έφτασε απέναντι στον Στάνκοβιτς με τον τερματοφύλακα της Φόλενταμ να τον νικάει, όπως νίκησε και τον Καμπετσή στο πλασέ από κοντά.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι “πράσινοι” έφτασαν κοντά στο 1-0 με τον Ιωαννίδη να βρίσκει ωραία τον Βαγιαννίδη που έκανε την σέντρα με τον Καμπετσή να μην προλαβαίνει και τον Αλεξανδρόπουλο με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα πάνω στον Στάνκοβιτς

Πέναλτι ο Κουρμπέλης και 1-0

Στο 34’ ο Βαγιαννίδης μπήκε στη μεγάλη περιοχή και κέρδισε πέναλτι. Ο νεαρός μπήκε στην περιοχή, έκανε την ντρίπλα, ανατράπηκε και κέρδισε την εσχάτη των ποινών και ο Κουρμπέλης ανέλαβε την εκτέλεση του και άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό.

Λίγα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 41’ χάθηκε μία ακόμα καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να κλέβουν ακόμα μία φορά, ο Καμπετσής να δίνει στον Αλεξανδρόπουλο που έκανε την σέντρα με τον Καρλίτος να κάνει το σουτ και τον Μπλατ να κόβει και αυτή ήταν η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, με το Τριφύλλι να προηγείται με 1-0.

Ίδια εικόνα και στο 2ο μέρος

Τα πράγματα δεν άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς οι “πράσινοι” έψαχναν το δεύτερο τέρμα. Στο 49’ υπήρξε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Καμπετσή να μπαίνει στην περιοχή αλλά αντί να σουτάρει να κάνει νέα ντρίπλα και τους αμυντικούς της Φόλενταμ να κόβουν, ενώ και στο 56’ έφτασε κοντά στο 2-0, παρόλο που που πέρασε και τον Στάνκοβιτς, το πλασέ του έδιωξε ο Μιράνι.

Το έφερε στα ίσα η Φόλενταμ

Στο 58’ η Φόλενταμ έφερε το ματς στα ίσα  με τον Ελ Καντιρί, ο οποίος με φοβερή προσπάθεια και σουτ νίκησε τον Λοντίγκιν και να γίνεται ο πρώτος παίκτης που σκοράρει κατά του Τριφυλλιού στα φιλικά παιχνίδια.

Από το 62’ και μετά ο Γιοβάνοβιτς άλλαξε τη μισή ενδεκάδα και ήθελε να δοκιμάσει διαφορετική διάταξη, βάζοντας τους λεγόμενους “βασικούς”, προκειμένου να τους πάρουν και αυτοί χρόνο συμμετοχής και τρεξίματα, ενόψει του αγώνα με τη Σλάβια Πράγας.

Το διπλασίασε ο Καρλίτος

Στο 76′ ο Καρλίτος έδωσε το προβάδισμα στο Τριφύλλι, κάνοντας το 2-1. Ο Ισπανός βρήκε χώρο έξω από τη μεγάλη περιοχή, ζύγισε το πόδι του και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα των “πρασίνων”. Μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο του τέρμα μετά από 4 μήνες.

Ένα λεπτό αργότερα οι Ολλανδοί έφτασαν πολύ κοντά στο 2-2, μετά από γκάφα του Μπρινιόλι, αλλά πλάσαρε σε άδειο τέρμα. Από κει και μετά οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τρεξίματα, με τον Παναθηναϊκό να ψάχνουν και τρίτο τέρμα, αλλά αυτό δεν ήρθε και έτσι οι “πράσινοι” έκλεισαν το τελευταίο τους φιλικό πριν τη Σλάβια με το θετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments