Πολιτισμός

Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ για την ταινία Oppenheimer με πρωταγωνιστή τον Cillian Murph

Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ για την ταινία Oppenheimer με πρωταγωνιστή τον Cillian Murph

Πηγή Φωτογραφίας: The Tallenge Store

Ο Cillian Murphy μεταμορφώνεται στον φυσικό, του οποίου η εργασία οδήγησε στη δημιουργία της ατομικής βόμβας

ΗUniversal κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ για την ταινία Oppenheimer, το τελευταίο έπος του Κρίστοφερ Νόλαν με πρωταγωνιστή τον τηλεοπτικό Peaky Blinder, Cillian Murphy.

View this post on Instagram

A post shared by Cillian Murphy (@cillianmurphyofficiall)

Το τρέιλερ σε ασπρόμαυρα πλάνα δείχνει τον Cillian Murphy ως J. Robert Oppenheimer και ένα χρονόμετρο που μετρά αντίστροφα.

«Σε 11 μήνες, 17 ημέρες, 21 ώρες κλπ» η πολυαναμενόμενη ταινία του Νόλαν θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Μέχρι τότε το τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν από λίγο είναι πολλά υποσχόμενο και σαγηνευτικό.

Στην αρχή του teaser, η Emily Blunt, η οποία υποδύεται τη γυναίκα του Oppenheimer, Katherine, ακούγεται να λέει: «Ο κόσμος αλλάζει, μεταρρυθμίζεται. Αυτή είναι η στιγμή σου».

Το Oppenheimer βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο «American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer» από τον Kai Bird και τον αείμνηστο Martin J. Sherwin.

Ο Cillian Murphy πρωταγωνιστεί ως Oppenheimer, ο θεωρητικός φυσικός του οποίου η εργασία στο Manhattan Project οδήγησε στη δημιουργία της ατομικής βόμβας.

Ο Νόλαν σκηνοθετεί σε δικό του σενάριο και είναι παραγωγός μαζί με την Emma Thomas και τον Charles Roven της Atlas Entertainment.

Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου 2023 ενώ τα γυρίσματα έγιναν στο Νέο Μεξικό, την Καλιφόρνια και το Νιου Τζέρσεϊ.

Το καστ συμπληρώνουν οι Emily Blunt, Robert Downey Jr., Matt Damon, Rami Malek, Benny Safdie, Florence Pugh, Josh Hartnett, Dane DeHaan, Jack Quaid, Matthew Modine, Alden Ehrenreich, David Krumholtz, Michael Angarano και Kenneth Branagh.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments