Lifestyle

Beyonce: Ποζάρει αγκαλιά με όλα τα παιδιά της

Beyonce: Ποζάρει αγκαλιά με όλα τα παιδιά της

Πηγή Φωτογραφίας: NPR

Ενόψει της κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου έβδομου στούντιο άλμπουμ της, η σταρ δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τα τρία παιδιά της.

Το νέο άλμπουμ της Beyonce ε τίτλο Renaissance κυκλοφορεί στις 29 Ιουλίου και η σούπερ σταρ έχει κάθε λόγο να θέλει να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της. Έτσι, έδωσε στους φαν της τη σπάνια δυνατότητα να ρίξουν μια κλεφτή ματιά στην καθημερινότητά της, ανεβάζοντας στον ιστότοπό της μια φωτογραφία της με τα τρία παιδιά της,

Στη φωτογραφία, η 10χρονη Blue Ivy και τα πεντάχρονα δίδυμα Rumi και Sir κοιμούνται στο κρεβάτι δίπλα στη Bey, ενώ συνοδεύεται από ένα ιδιόχειρο σημείωμα της Beyoncé, η οποία έχει αφιερώσει το νέο άλμπουμ της στα παιδιά της. “Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τη Rumi, τον Sir και τη Blue που μου έδωσαν το χώρο, τη δημιουργικότητα και την έμπνευση”, έγραψε.

Δεν παρέλειψε ωστόσο να αναφέρει και τον σύζυγό της, Jay-Z: “Και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον όμορφο σύζυγο και μούσα μου, που με συγκρατούσε εκείνα τα βράδια στο στούντιο”. Επιπλέον, στο μήνυμά της εκφράζει την ευγνωμοσύνη της προς τo θείo της, την ομάδα της Parkwood Entertainment και τους γονείς της. “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στo θείo μου, Johnny. Ήταν η νονά μου και ο πρώτος άνθρωπος που με εξέθεσε σε ένα μεγάλο βαθμό στη μουσική και τον πολιτισμό που ενέπνευσαν αυτό το άλμπουμ”, έγραψε. Και συμπληρώνει: “Προς όλους τους θαυμαστές μου: Ελπίζω να βρείτε χαρά σε αυτή τη μουσική… Και να νιώσετε τόσο μοναδικοί, δυνατοί και σέξι όσο είστε”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments