Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Στη λίστα για το «δεκάρι» κι ο διεθνής Αργεντινός Ρομπέρτο Περέιρα

Παναθηναϊκός: Στη λίστα για το «δεκάρι» κι ο διεθνής Αργεντινός Ρομπέρτο Περέιρα

Πηγή Φωτογραφίας: YouTube, SportMob

Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει το ίδιο «δυνατά» στις μεταγραφές του και στη θέση του επιτελικού μέσου

Ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει το ίδιο «δυνατά» στις μεταγραφές του και στη θέση του επιτελικού μέσου, ανεβάζοντας κι άλλο τη δυναμική που έδωσαν ήδη στο «πράσινο» ρόστερ οι κινήσεις των Βέρμπιτς και Σπόραρ.

Υπάρχει διάθεση απ’ την πλευρά της διοίκησης του «τριφυλλιού» να δοθεί ένα πολύ σημαντικό ποσό και για το «δεκάρι» και πάνω σ’ αυτό το πλαίσιο «τσεκάρονται» προσεκτικά πολλά ονόματα απ’ την αγορά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μία απ’ τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί τις τελευταίες εβδομάδες στους «πράσινους» είναι κι ο επιτελικός μέσος της Ουντινέζε, Ρομπέρτο Περέιρα.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός, 19 φορές διεθνής με την Εθνική Αργεντινής είναι στα ονόματα που εξετάζονται σοβαρά έχοντας μία σπουδαία πορεία με τις φανέλες των Ρίβερ Πλέιτ, Ουντινέζε, Γιουβέντους και Γουότφορντ.

Το συμβόλαιο του Περέιρα με την ιταλική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και στον Παναθηναϊκό «τσεκάρουν» όλες τις πληροφορίες που θέλουν να συλλέξουν για την περίπτωσή του.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το ελληνικό clasico στα 7 πιο “σκληρά” ντέρμπι της Ευρώπης

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, συγκαταλέγεται στις επτά ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με την μεγαλύτερη αντιπαλότητα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «BeSoccer».

«Υπάρχουν πολλές σκληρές… αντιπαλότητες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αυτοί οι αγώνες, λέγεται ότι αξίζουν περισσότερο από τρεις βαθμούς, αφού σίγουρα δεν προκαλούν όλα τα ματς τόσο έντονα συναισθήματα. Σαφώς, υπάρχουν ορισμένοι αγώνες που προκαλούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον και πυροδοτούν πιο συναισθηματικές αντιδράσεις -είτε θετικές είτε αρνητικές- από τους φιλάθλους», αναφέρει η ιστοσελίδα. μπάλα30-1200x800

Τα 7 ντέρμπι …μεγάλης αντιπαλότητας

«Σίγουρα υπάρχουν κάποιες αντιπαλότητες στο ποδόσφαιρο που θεωρούνται οι πιο κλασικές, μακροχρόνιες μάχες που παραμένουν όλα αυτά τα χρόνια, είτε επειδή ιστορικά οι ομάδες μάχονται μεταξύ τους για μια θέση, είτε επειδή οι ομάδες προσφέρουν μοναδική εμπειρία, έντονες και μοναδικές ποδοσφαιρικές στιγμές. Ας δούμε τις μεγαλύτερες… αντιπαλότητες στο ευρωπαϊκό παγκόσμιο ποδόσφαιρο», προσθέτει:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ vs Λίβερπουλ: «Αυτό είναι ένα παιχνίδι που είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον όχι μόνο για τους οπαδούς των ομάδων, αλλά και για τους οπαδούς του ποδοσφαίρου συνολικά. Ένα κλασικό ντέρμπι όλων των εποχών μεταξύ των δύο κορυφαίων αγγλικών συλλόγων, που παραδοσιακά μάχονται για τρόπαια. Είναι κυριολεκτικά αδύνατο να σκεφτούμε ποδοσφαιρικές αντιπαλότητες και να μην συμπεριλάβουμε τον απόλυτο ανταγωνισμό μεταξύ αυτών των δύο».

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ vs Μάντσεστερ Σίτι: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει και άλλους «εχθρούς» εκτός από την Λίβερπουλ. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι επίσης μεγάλος αντίπαλος της Γιουνάιτεντ και κάθε φορά που συναντώνται αυτοί οι δύο, παρακολουθούμε το «Ντέρμπι του Μάντσεστερ» – μια κόντρα μεταξύ δύο ομάδων που παίζουν σε γήπεδα που απέχουν μόλις 4 μίλια μεταξύ τους»!

Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός: «Οι αιώνιοι «εχθροί» της ελληνικής ποδοσφαιρικής σκηνής! Ένας ανταγωνισμός που πηγαίνει πίσω στην Ιστορία, αντικατοπτρίζοντας συγκρουόμενες αξίες, παραδόσεις και κοινωνικά ερείσματα. Ένας ανταγωνισμός που αφορούσε και την μάχη μεταξύ της εργατικής και της ανώτερης τάξης, του Πειραιά εναντίον της Αθήνας. Και ενώ αυτές οι ιστορικές, κοινωνικές και παραδοσιακές διαφορές έχουν… ξεθωριάσει, η αντιπαλότητα μεταξύ των φιλάθλων των δύο συλλόγων παραμένει έντονη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments