Διεθνή

Η Holly Madison περιγράφει την «τραυματική» γνωριμία με τον Hugh Hefner

Η Holly Madison περιγράφει την «τραυματική» γνωριμία με τον Hugh Hefner

Πηγή Φωτογραφίας: Us Weekly - Eonline.com

Οι φόβοι της Holly Madison

Η Χόλι Μάντισον θυμάται ότι όταν έκανε σεξ με τον Χιου Χέφνερ για πρώτη φορά ήταν μια «τραυματική» εμπειρία για εκείνη.

«Ήμουν χαμένη», είπε η Μάντισον, 41 ετών, στο podcast «Power: Hugh Hefner» τη Δευτέρα. «Τον έσπρωξαν κυριολεκτικά από πάνω μου. Και αφού συνέβη, ήμουν απλώς στενοχωρημένη και ντροπιασμένη, και είχε πολύ περισσότερο συναισθηματικό αντίκτυπο πάνω μου από ό,τι πίστευα.»

Η στυπτηρία «Girls Next Door», που έβγαινε με τον αείμνηστο ιδρυτή του Playboy από το 2001 έως το 2008, θυμήθηκε ότι ήταν έξω σε ένα κλαμπ όταν εκείνη και μια ομάδα άλλων γυναικών επέστρεψαν στο Playboy Mansion με τον Hefner, όπου τα πράγματα κλιμακώθηκαν γρήγορα.

«Δεν περίμενα απαραίτητα να κάνω σεξ εκείνο το βράδυ. Σκέφτηκα ότι θα ήταν περισσότερο ένα πρώτο ραντεβού – παρόλο που, προφανώς, δεν είναι ένα πολύ παραδοσιακό πρώτο ραντεβού», είπε.

Ενώ η Μάντισον είχε θαυμάσει τον Χέφνερ εκείνη την εποχή, αυτό που πραγματικά την «τρόμαξε» ήταν ότι όλες οι άλλες κυρίες ήξεραν ότι εκείνη και ο διάσημος φιλάνθρωπος είχαν κοιμηθεί μαζί.

«Νόμιζα ότι ήταν πολύ έξυπνος, τον κοίταξα πραγματικά, έτσι μου άρεσε, και δεν ήταν ότι η ιδέα να κάνω σεξ μαζί του με απώθησε τόσο πολύ — ξέρω ότι αυτό δεν σχετίζεται με πολλούς ανθρώπους γιατί είναι σαν, “Ω, είναι ένας ηλικιωμένος άντρας, χυδαίος”, είπε η Μάντισον.

Ο Χέφνερ πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2017 σε ηλικία 91 ετών από καρδιακή ανακοπή και σήψη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments