Trash

Μαρτίκας- Βρισηίδα: «Κάθε πρωί που μου χαμογελάει είναι το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο»

Μαρτίκας- Βρισηίδα: «Κάθε πρωί που μου χαμογελάει είναι το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Μαρτίκας- Βρισηίδα: «Θαυμάζω το μυαλό, την αμεσότητα και το χαμόγελό της. Δεν νομίζει ότι είναι κάποια. Είναι τρομερά αυθόρμητη και έχει μια αξιολάτρευτη γλύκα και παιδικότητα»

Στο περιοδικό HELLO παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη ο Σπύρος Μαρτίκας, μιλώντας για το survivor και την σχέση του.  Ο φαρμακοποιός ζει τον απόλυτο έρωτα με την Βρισηίδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spiros Martikas (@spirosmartikas)

Αρχικά, είπε: «Από τότε που επέστρεψα στην Ελλάδα, κατάλαβα ότι όλη η σχέση μου με τη Βρισηίδα αντιμετωπίστηκε με τεράστια καχυποψία και απαξίωση. Γιατί συνέβη αυτό –από τους δημοσιογράφους κυρίως– δεν το καταλαβαίνω. Έγιναν κάποια σχόλια, όπως «αν ήμουν στη θέση σου, θα το κρατούσα κρυφό και δεν θα το κοινοποιούσα τόσο έντονα με την κάμερα μπροστά», που με ενόχλησαν.

Να επισημάνω εδώ ότι με τη Βρισηίδα είμαστε μαζί από το πάρτι της ένωσης και αργήσαμε να το φανερώσουμε γιατί έπρεπε να πειστούμε πρώτα εμείς ότι αυτό που υπάρχει μεταξύ μας είναι αληθινό. Όταν σιγουρευτήκαμε, δεν μπορούσαμε να συγκρατηθούμε. Όλοι οι συμπαίκτες μας το είχαν καταλάβει, παράλληλα, όμως, δημιούργησαν κι εκείνοι αυτή την καχυποψία – γιατί το «Survivor» είναι ένα παιχνίδι καχυποψίας. Εμείς όμως δεν προκαλέσαμε κανέναν».

Όταν ο δημοσιογράφος του είπε «Ήσαστε όμως αρκετά διαχυτικοί μπροστά στις κάμερες», έλαβε την απάντηση: «Ήμαστε, αλλά άργησε να έρθει αυτό. Δεν υπήρχε λόγος να κρυφτούμε. Ξέραμε καλά ότι θα προκαλέσουμε συζητήσεις, αλλά ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται. Ελεύθερος ήμουν, ελεύθερη ήταν και δεν έχω καμία υποχρέωση να απολογηθώ».

Όσο για το τι τον κέρδισε στη Βρισηίδα, «Θαυμάζω το μυαλό, την αμεσότητα και το χαμόγελό της. Δεν νομίζει ότι είναι κάποια. Είναι τρομερά αυθόρμητη και έχει μια αξιολάτρευτη γλύκα και παιδικότητα. Δεν προσποιείται, είναι ειλικρινής. Κάθε πρωί που ξυπνούσα και μου χαμογελούσε, ήταν ό,τι ωραιότερο έβλεπαν τα μάτια μου. Αν και στην αρχή είχαμε αντιδράσεις μεταξύ μας, τελικά ήταν αντίθετες από αυτό που νιώθαμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments