Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Πούλησε το 25% των Barca Studios στη Socios.com για 100 εκατομμύρια ευρώ

Μπαρτσελόνα: Πούλησε το 25% των Barca Studios στη Socios.com για 100 εκατομμύρια ευρώ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Μπαρτσελόνα: H Μπαρτσελόνα πούλησε το 25% των οπτικοακουστικών δικαιωμάτων των Barça studios στην εταιρεία Socios.com για 100 εκατομμύρια ευρώ

H Μπαρτσελόνα πούλησε το 25% των οπτικοακουστικών δικαιωμάτων των Barça studios στην εταιρεία Socios.com για 100 εκατομμύρια ευρώ, όπως δήλωσε σήμερα [1/8] ο πρόεδρος του συλλόγου της Βαρκελώνης, Ζοάν Λαπόρτα, καθώς η ομάδα της LaLiga εντείνει τις προσπάθειες να βρει έσοδα.

Τα Barça Studios έχουν τη δημιουργία, παραγωγή και εμπορευματοποίηση της οπτικοακουστικής παραγωγής της Μπαρτσελόνα που περιλαμβάνει τη διαχείριση του τηλεοπτικού καναλιού του συλλόγου Barça TV.

Η Μπαρτσελόνα χρησιμοποιεί διάφορους μηχανισμούς για να αυξήσει τα έσοδά της, προκειμένου να αντισταθμίσει τις απώλειες, να μειώσει το χρέος της και να εκπληρώσει τους κανόνες του οικονομικού Fair Play της LaLiga.

Η εταιρεία Socios.com θα υποστηρίξει τη Μπαρτσελόνα στις προσπάθειές της να δημιουργήσει νέες ψηφιακές συνδέσεις με την παγκόσμια βάση των 400 εκατομμυρίων θαυμαστών της.

Η συμφωνία έρχεται αφότου ο σύλλογος πούλησε τον περασμένο μήνα ένα επιπλέον μερίδιο 15% των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του από τη LaLiga στον αμερικανικό όμιλο Sixth Street, δίνοντας στην Sixth Street συνολικό μερίδιο 25%.

Ο σύλλογος υπέγραψε επίσης συμφωνία χορηγίας φανέλας και γηπέδου με τη Spotify αντί 280 εκατομμυρίων ευρώ και ενέκρινε τον Δεκέμβριο οικονομικά σχέδια για την ανακαίνιση του «Καμπ Νου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments