Focus

Περίεργα πράγματα για τη σχέση της Sarah Michelle Gellar και του Freddie Prinze Jr.

Περίεργα πράγματα για τη σχέση της Sarah Michelle Gellar και του Freddie Prinze Jr.

Πηγή Φωτογραφίας: Us Weekly

Στα χαρτιά, φαίνεται να είναι ένα ταίρι φτιαγμένο στον παράδεισο.

Όταν σκέφτεστε τη δεκαετία του ’90, είναι δύσκολο να μην πάει το μυαλό σας στη σύζευξη της Sarah Michelle Gellar και του Freddie Prinze Jr. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας του 1997, I Know What You Did Last Summer, αλλά ξεκίνησαν να βγάινουν ερωτικά ραντβεού δύο χρόνια μετά. Τελικά σφράγισαν τη συμφωνία με μια βόλτα στο διάδρομο το 2002 και τώρα είναι γονείς δύο παιδιών, της Charlotte, που γεννήθηκε το 2009 και του Rocky, που γεννήθηκε το 2012.

View this post on Instagram

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar)

Στα χαρτιά, φαίνεται να είναι ένα ταίρι φτιαγμένο στον παράδεισο. Είναι και οι δύο διασκεδαστές, εμφανίσιμοι και έχουν τις ίδιες βασικές οικογενειακές αξίες. Αλλά πίσω από τα μαργαριταρένια χαμόγελά τους κρύβεται μια σχέση που ήταν ασυνήθιστη από την αρχή, από την Gellar που περιμένει μια αιωνιότητα για να πάρει το επίθετο του άντρα τους, μέχρι όχι μία αλλά δύο φυσικές καταστροφές που ακύρωσαν την ημέρα του γάμου τους. Εδώ είναι όλα τα περίεργα πράγματα σχετικά με τη σχέση της Sarah Michelle Gellar και του Freddie Prinze Jr.

«Υπήρχε ένα παιχνίδι που λεγόταν World of Warcraft», είπε. «Σε αυτό το σημείο κυριολεκτικά έχασα τον σύζυγό μου, οπότε μπήκα σε μια ομάδα υποστήριξης –όχι για αστείο– που ονομάζεται «Widows of Warcraft»

“Κυρίες, αν τα χάσετε από τον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών, υπάρχουν ομάδες υποστήριξης εκεί έξω για αυτό το πράγμα που ονομάζεται παγκόσμιος ιστός και μπορείτε να συναντήσετε άλλους ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί με το ίδιο θέμα και να έχετε προτάσεις για το πώς να επικοινωνήσετε [σχετικά] το βιντεοπαιχνίδι», είπε.

“Η Σάρα και εγώ εξακολουθούμε να γελάμε, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Όταν λέω ορισμένα πράγματα στη Σάρα και βλέπω το βλέμμα στο πρόσωπό της, ξέρω ότι με αγαπάει. Και ζω για αυτό το βλέμμα, ξέρεις;” Πόσο χαριτωμένα είναι;!

Ωστόσο, ο Gellar είδε τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο σόου του Χάρι (μέσω της Huffington Post), είπε ότι το κλειδί για έναν ευτυχισμένο γάμο ήταν να έχεις «ξεχωριστά μπάνια». Ο αστέρας του Buffy the Vampire Slayer πρόσθεσε: «Νιώθω ότι υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει απλώς να τα κρατήσεις δικά σου και δεν χρειάζεται ποτέ να τα μάθεις».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments