Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: «Σβήστηκε» η ποινή των δύο αγωνιστικών – Με κόσμο κόντρα σε Ιωνικό και ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: «Σβήστηκε» η ποινή των δύο αγωνιστικών – Με κόσμο κόντρα σε Ιωνικό και ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Παναθηναϊκός: Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση που είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός κατά της πρωτόδικης απόφασης του Αθλητικού Δικαστή, βάσει της οποίας είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών

Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση που είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός κατά της πρωτόδικης απόφασης του Αθλητικού Δικαστή, βάσει της οποίας είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 64.000 ευρώ για όσα είχαν καταγραφεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, στις 21 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας «έσβησε» την ποινή των δύο αγωνιστικών που είχε επιβληθεί στους «πράσινους», ενώ «εξαφάνισε» και το πρόστιμο.

Ως εκ τούτου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί κανονικά με κόσμο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τόσο τον Ιωνικό στην 1η αγωνιστική της Super League (21/8), όσο και την ΑΕΚ στην 4η αγωνιστική, στο πρώτο ντέρμπι του για την αγωνιστική περίοδο 2022/23.

Με Σπόραρ, αλλά χωρίς Σένκεφελντ – Αλεξανδρόπουλο η αποστολή για την Πράγα

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε την Τρίτη [2/8] η εν Ελλάδι προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν με αντίπαλο τη Σλάβια Πράγας στην Τσεχία, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Ο τελευταίος «πονοκέφαλος» για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς «ακούει» στο όνομα του Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, δεν προπονήθηκε κι έμεινε εκτός αποστολής για το πρώτο ματς με τους Τσέχους.

Στον αντίποδα, οι Αϊτόρ, Παλάσιος, Χουάνκαρ και Ιωαννίδης που επίσης ταλαιπωρήθηκαν από ίωση την περασμένη εβδομάδα, προπονήθηκαν σε φουλ ένταση και «μπήκαν» κανονικά στην αποστολή που θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (3/8, 09:50) με πτήση τσάρτερ για την Πράγα. pao-volos-filiko

Το ίδιο ισχύει και για τον Σπόραρ, ο οποίος έδειξε πως βρίσκεται σε καλό επίπεδο από πλευράς αγωνιστικής ετοιμότητας και θα ακολουθήσει τους «πράσινους» στην Πράγα. Η σημερινή προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας κι ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις και στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βέρμπιτς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας για την Πράγα. Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καρλίτος, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Φρόκου, Ηλιάδης και Καμπετσής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments