Lifestyle

Άση Μπήλιου: Τρόποι για να κατακτήσετε έναν Λέοντα

Άση Μπήλιου: Τρόποι για να κατακτήσετε έναν Λέοντα

Πηγή Φωτογραφίας: Asi Biliou

Άση Μπήλιου: Στον έρωτα οι Λέοντες είναι ονειροπόλοι

Πώς να κάνετε έναν Λέοντα να σας ερωτευθεί

Στους Λέοντες αρέσει να λάμπουν και να ασκούν την εξουσία τους, και τίποτα δεν θα το αλλάξει αυτό. Περιμένουν από τους άλλους να χαϊδεύουν το «εγώ» τους και να τονώσουν μία ήδη υψηλή αυτοεκτίμηση. Τα κομπλιμέντα είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να αγγίξεις την καρδιά τους, αλλά όχι μόνο. Αυτοί οι τύποι ξέρουν τι θέλουν και γι’ αυτό όταν βγαίνετε με έναν εκπρόσωπο αυτού του ζωδίου πρέπει να είστε ξεκάθαροι, ώστε να αποφύγετε παρακάμψεις και σκοπέλους. Εφόσον απολαμβάνουν να νιώθουν επιθυμητοί, αξιοποιήστε αυτές τις συμβουλές για να κερδίσετε την καρδιά τους.

Με αισιοδοξία και χαμόγελο

Ένα θερμό χαμόγελο είναι μία απαραίτητη αλλά απλή συνθήκη για να κάνετε έναν Λέοντα να σας ερωτευτεί και φυσικά να έχετε μια θετική αύρα. Ένα τέτοιο ανοιχτόκαρδο πλάσμα συγκινείται κυρίως από αυτό που βλέπει. Επομένως, πρέπει να το προσελκύσετε με αισιοδοξία. Εάν συνοφρυώνεστε συνεχώς, δεν θα πειστεί για τις αγαθές προθέσεις σας. Το χαμόγελο είναι ο καλύτερος τρόπος για να απευθυνθείτε και να φέρετε στην επιφάνεια τη ζεστή πλευρά του. Τα άτομα που εκπροσωπούν αυτό το ζώδιο υπερηφανεύονται όταν έχουν ανοιχτόκαρδους συνοδούς. Μία χαρούμενη προσωπικότητά στο πλευρό τους θα βοηθήσει για να αισθάνονται άνετα στις σχέσεις και με τους άλλους. Αυτή η μορφή έγκρισης θα τονώσει το «εγώ» τους και θα αποδειχτεί ωφέλιμη για εσάς μακροπρόθεσμα.

Με ρομαντισμό και κατανόηση

Στον έρωτα είναι πάντα ιδεαλιστές και μπορεί να είναι ταυτόχρονα, όπως όλοι οι ονειροπόλοι, πολύ ρομαντικοί και λίγο αφελείς. Αναζητούν το ταίρι των ονείρων τους και πρέπει να είναι όμορφο, ευγενικό και ακομπλεξάριστο, καθώς και ικανό να εκπληρώσει τους ρόλους του φίλου, του συντρόφου και εραστή/ερωμένης. Δυσκολεύονται να επικοινωνήσουν στην αγάπη και συχνά θα χρειαστεί να μαντέψετε, καθώς αποφεύγουν τις βαθιές ή μεγάλες συζητήσεις. Μόλις ερωτευτούν, οι Λέοντες είναι παθιασμένοι και πιστοί. Τους αρέσει να είναι κυρίαρχοι στη σχέση τους, με μια τάση κάπως δεσποτική, ακόμα κι αν αντιμετωπίζουν τον σύντροφό σαν βασιλιά/βασίλισσα. Παρόλα αυτά ξέρουν πάντα πώς να αναζωπυρώνουν τη φλόγα της αγάπης.

Με ενθουσιασμό και διασκέδαση

Για να ενθουσιαστούν θέλουν συντρόφους που να είναι διασκεδαστικοί. Αγαπούν τους κουλ ανθρώπους, τους ακολουθούν σε κάθε περιπετειώδη διαδρομή, τους αρέσει να εκφράζουν το «εσωτερικό τους παιδί» και να χαίρονται. Τους αρέσει ο ζωολογικός κήπος, τα παιχνίδια, οι δραστηριότητες, τα θαλάσσια παιχνίδια και σπορ, τα θεάματα και τα ταξίδια, οι βόλτες και τα εστιατόρια, όλα αυτά που κάνουν τη ζωή όμορφη. Μην τους περιορίζετε στο σπίτι, καθώς έχουν όρεξη και ανάγκη να εξερευνήσουν τον κόσμο. Οι Λέοντες δένονται με τους φίλους και τους κολλητούς τους, όχι μόνο μέσω των πάρτι και της διάδρασης στην κοινωνική ζωή, αλλά και με τη συμμετοχή σε ομαδική διασκέδαση και παιχνίδια, τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

Δείξτε ότι έχετε δυναμισμό

Αυτό το ζώδιο έλκεται από άτομα με αξία και δυνατότητες. Οι Λέοντες επιθυμούν κάποιον που μπορεί να αναπληρώσει το δικό τους κενό, ειδικά όταν δεν είναι κοντά για να κάνουν ό,τι χρειαστεί. Ως δυναμικά όντα περιμένουν από έναν σύντροφο να μπορεί να αντεπεξέλθει στις δύσκολες καταστάσεις και να έχει αντοχές. Τους αρέσει να έχουν δίπλα τους κάποιον, που είναι σίγουροι για τις ικανότητές του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments