Ελλάδα

Σαλαμίνα: Σώοι οι δύο πιλότοι του πυροσβεστικό αεροσκάφους

Σαλαμίνα: Σώοι οι δύο πιλότοι του πυροσβεστικό αεροσκάφους

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Σαλαμίνα: Σώοι και αβλαβείς είναι οι δύο πιλότοι του πυροσβεστικού αεροσκάφους [Air Tractor], το οποίο κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Σαλαμίνας το πρωί της Παρασκευής [5/8]

Σώοι και αβλαβείς είναι οι δύο πιλότοι του πυροσβεστικού αεροσκάφους [Air Tractor], το οποίο κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Σαλαμίνας το πρωί της Παρασκευής [5/8].

Το πυροσβεστικό αεροσκάφος κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, κατέπεσε στην θαλάσσια περιοχή, βόρεια της Σαλαμίνας. Οι δύο χειριστές κατάφεραν και βγήκαν σώοι από το αεροπλάνο προτού αυτό βυθιστεί και ένα ταχύπλοο που έπλεε στην περιοχή τους περισυνέλεξε άμεσα.

Οι πιλότοι, φέρουν ελαφρά τραύματα και εξετάζονται από ιατρούς. Δύο σκάφη του Λιμενικού κατέφθασαν στο σημείο της πτώσης και συμμετέχουν στις έρευνες για τα αίτια που οδήγησαν στην πτώση του αεροσκάφους.

Φωτιά στη Νέα Πέραμο: Έκλεισε η Εθνική Οδός από τα διόδια Ελευσίνας προς Κόρινθο

Διακόπηκε, πριν από λίγο η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στον ρεύμα προς Κόρινθο, από το ύψος των διοδίων Ελευσίνας, λόγω της πυρκαγιάς στον Λουτρόπυργο Νέας Περάμου.

Η εκτροπή της κυκλοφορίας γίνεται προς την παλαιά εθνική οδό.

Μήνυμα του 112 για εκκένωση

Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη στους κατοίκους της Άνω Βλυχάδας ώστε να εκκενώσουν τώρα την περιοχή προς Μέγαρα λόγω δασικής πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στην Άνω Βλυχάδα εκκενώστε τώρα προς Μέγαρα μέσω Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Οδηγίες αυτοπροστασίας: https://www.civilprotection.gr/el/dasikes-pyrkagies».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments