Focus

Millie Bobby Brown: Σπάει τα ρεκόρ στο Χόλυγουντ

Millie Bobby Brown: Σπάει τα ρεκόρ στο Χόλυγουντ

Πηγή Φωτογραφίας: Glamour UK

Millie Bobby Brown: Κάθε εμπόδιο για καλό

Τίποτα δεν ήρθε εύκολα για τη Millie Bobby Brown. Το αντίθετο. Τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της χρειάστηκε να κάνουν πολλές θυσίες και να αντιμετωπίσουν ακόμα και ένδεια προκειμένου να στηρίξουν τη Millie στο όνειρό της να γίνει ηθοποιός. Μάλιστα λέγεται πως κάποτε χρειάστηκε να δανειστούν χρήματα από την αντζέντισα της Millie στην Αγγλία προκειμένου να επιβιώσουν.

View this post on Instagram

A post shared by Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)

Η Millie γεννήθηκε και μεγάλωσε ως τα 4 έτη της στην Ισπανία από γονείς αγγλικής καταγωγής, τον Robert και την Kelly Brown, ενώ το ζευγάρι έχει τρία ακόμη παιδιά. Η οικογένεια μετακόμισε στην Αγγλία στη συνέχεια και έπειτα στη Φλόριντα. Η Millie μάλιστα γεννήθηκε με μερική απώλεια ακοής από το ένα αυτί, η οποία, σταδιακά, χάθηκε ολοσχερώς.

Το ξεκίνημα της καριέρας της

Στα πρώτα στάδια της καριέρας της έπαιξε μικρούς ρόλους σε σίριαλ όπως στο Once Upon a Time in Wonderland και στο θρίλερ του BBC America Intruders, ερμηνεία που εντυπωσίασε μάλιστα τον συγγραφέα Stephen King τόσο ώστε να γράψει ένα tweet σχετικά με το ταλέντο της μικρής Μίλι και να στρέψει το ενδιαφέρον στο πρόσωπό της. Ακολούθησαν επίσης μικροί ρόλοι σε διάσημα σίριαλ, όπως στο NCIS και Grey’s Anatomy.

Η μεγάλη στιγμή ήρθε βέβαια με τη σειρά μυστηρίου του Netflix “Stranger Things”, όταν η Μίλι πέρασε σκληρές οντισιόν για να πάρει τελικά τον ρόλο της Eleven στον πρώτο κύκλο που άφησε εποχή και την έκανε διάσημη. Μολονότι το παιδί σοκαρίστηκε αρχικά με το ξύρισμα των μαλλιών της για τις ανάγκες των γυρισμάτων, μπόρεσε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό και να κερδίσει σωρεία βραβείων, το πιο σημαντικό εκ των οποίων ήταν το Primetime Emmy Award το 2018. Και μετά την ερμηνεία της αυτή προέκυψε και ο ρόλος στην ταινία Enola Holmes και πάλι στην πλατφόρμα του Netflix.

Τον Απρίλιο του 2018 το περιοδικό Time συμπεριέλαβε την ηθοποιό στη λίστα με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους του κόσμου με τη Μίλι να σημειώνει ρεκόρ, αφού υπήρξε ο πιο νεαρός άνθρωπος που έχει συμπεριληφθεί ποτέ στη λίστα. Επιπλέον στις 20 Νοεμβρίου του 2018 ανακοινώθηκε πως η Μίλι Μπόμπι Μπράουν είναι Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF. Έκτοτε η Μίλι ασχολείται κυρίως με θεματικές όπως η προστασία του περιβάλλοντος και οι νέοι.

Τώρα όμως σημείωσε και ένα ακόμη ρεκόρ: θα λάβει αμοιβή 10 εκατομμυρίων δολαρίων για να επαναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην ταινία “Enola Holmes 2” του Netflix, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Η Βρετανίδα ηθοποιός υποδύθηκε για πρώτη φορά τον ρόλο της Ενόλα Χολμς το 2020, όταν η αρχική ταινία ήταν στην κορυφή των charts στην πλατφόρμα streaming.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments