Διεθνή

Ισραήλ: Στο στρατιωτικό πλευρό της Ελλάδας για γεωτρύπανο

Ισραήλ: Στο στρατιωτικό πλευρό της Ελλάδας για γεωτρύπανο

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο

Ισραήλ: Μπροστά στον επικείμενο απόπλου του τουρκικού γεωτρύπανου «Αμπντουλχαμίντ Χαν», το Ισραήλ εξέδωσε NAVTEX για ασκήσεις του Πολεμικού Ναυτικού στα νότια της Κρήσης.

Είναι γνωστή η  στενή σχέση που έχουν αναπτύξει η πατρίδα μας και το Ισραήλ, με κοινές ασκήσεις μεταξύ των δυνάμεων της Πολεμικής Αεροπορία και με τη στενή επαφή Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων.

Μπροστά στον επικείμενο απόπλου του τουρκικού γεωτρύπανου «Αμπντουλχαμίντ Χαν», το Ισραήλ εξέδωσε NAVTEX για ασκήσεις του Πολεμικού Ναυτικού στα νότια της Κρήσης.

Πιο συγκεκριμένα, το ισραηλινό πολεμικό ναυτικό δεσμεύει για άσκηση δύο περιοχές νοτίως της Κρήτης, με το μήνυμα να είναι, στην προκειμένη περίπτωση, διττό.

Αφενός, το Ισραήλ δίνει το «παρών» στην περιοχή, στις παραμονές της εξόδου του τέταρτου γεωτρύπανου της Τουρκίας. Αφετέρου, επιβεβαιώνεται η στενή συνεργασία Ισραήλ-Ελλάδας, που στέλνει στον «κάλαθο των αχρήστων» το τουρκολιβυκό μνημόνιο και τις θαλάσσιες ζώνες που χάραξαν Τουρκία και καθεστώς της Λιβύης αυθαίρετα.

Η NAVTEX αυτή διαβάζεται από κοινού και με τη NAVTEX που εξέδωσε το Πολεμικό Ναυτικό για αεροναυτικές ασκήσεις πυρών των ελληνικών δυνάμεων νοτιοανατολικά της Ρόδου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments