Lifestyle

Βάσω Λασκαράκη: Η νέα αλλαγή στα μαλλιά της που θα την δοκιμάσουμε όλες

Βάσω Λασκαράκη: Η νέα αλλαγή στα μαλλιά της που θα την δοκιμάσουμε όλες

Πηγή Φωτογραφίας: Hello.gr

Βάσω Λασκαράκη: Σε καλοκαιρινό mood με συντροφιά τον άντρα της και την κόρη της

Η Βάσω Λασκαράκη απολαμβάνει τον Αύγουστο και ζει χαλαρές στιγμές, αφού ο Λευτέρης Σουλτάτος και η κόρη της Έυα είναι πάντα στο πλευρό της. Η ηθοποιός ταξίδεψε στην Ισπανία με την κόρη της και πέρασαν μέρες ξεγνοιασιάς ενώ παράλληλα οι διακοπές της στην Ελλάδα συνεχίζονται.

View this post on Instagram

A post shared by ⓋⒶⓈⒾⓁⒾⓀⒾ ⓁⒶⓈⓀⒶⓇⒶⓀⒾ (@vasolaskaraki)

Η Βάσω ανάρτησε στιγμιότυπα και μάλιστα έδειξε στους followers της το ανανεωμένο της hair look. Είπε αντίο στο ίσιο και υιοθέτησε τα σγουρά μαλλιά. Η ηθοποιός δείχνει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Μέρη τα οποία έχει επισκεφτεί είναι, ο Άγιος Φωκάς, το Ηράκλειο, η Μύκονος και η Άνδρος.Η

Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος πρωταγωνιστούν ενώ περίοπτη θέση στις αναρτήσεις της έχει η κόρη της, Εύα. Μάλιστα, η ηθοποιός ανέφερε ότι η κόρη της είναι «η γοργόνα» της. «Αυτό που με προβληματίζει κυρίως είναι το πώς θα εξηγήσω στο παιδί μου ότι πρέπει να είναι προσεκτικό χωρίς να το φοβίσω για τη ζωή. Είτε μεγαλώνουμε κορίτσια είτε αγόρια, επιβάλλεται να τα μάθουμε να σέβονται το ένα το άλλο και τη διαφορετικότητά τους και, πάνω απ’ όλα, να αγαπούν τη ζωή και τους ανθρώπους και όχι να θέλουν να κατασπαράξουν τον άλλο», είχε αναφέρει η ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό HELLO!

«Και μόνο που υπάρχει με κάνει ευτυχισμένη. Πλέον είναι σε μια ηλικία που μπορούμε να επικοινωνούμε, το στόμα της πηγαίνει ροδάνι και γελάμε πολύ – γιατί είναι μεγάλος καραγκιόζης η κόρη μου», είχε προσθέσει η Βάσω Λασκαράκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments