Πολιτική

Τουρκικά ΜΜΕ: «Υπάρχουν μόνο 5 γεωτρύπανα «Αμπντούλ Χαμίντ Χαν» στον κόσμο»

Τουρκικά ΜΜΕ: «Υπάρχουν μόνο 5 γεωτρύπανα «Αμπντούλ Χαμίντ Χαν» στον κόσμο»

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot

Τουρκικά ΜΜΕ: Σύμφωνα με το δημοσίευμα το πλοίο, που αποκαλείται 7η γενιά, έχει την πλέον σύγχρονη τεχνολογία. Απέκτησε ξεχωριστές δυνατότητες μετά την άφιξή του στην Τουρκία το 2021.

«Υπάρχουν μόνο 5 γεωτρύπανα «Αμπντούλ Χαμίντ Χαν» στον κόσμο»  σημειώνει η τουρκική εφημερίδα Turkiye. Σε ένα από τα δεκάδες ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών που προπαγανδίζουν το τέταρτο γεωτρύπανο της Τουρκίας. Τίτλος «το «Αμπντούλ Χαμίντ» έκανε τον Έλληνα να τρέμει».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το πλοίο, που αποκαλείται 7η γενιά, έχει την πλέον σύγχρονη τεχνολογία. Απέκτησε ξεχωριστές δυνατότητες μετά την άφιξή του στην Τουρκία το 2021.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το «Αμπντούλ Χαμίντ Χαν», το οποίο είναι από τα καλύτερα στον κόσμο από τεχνική άποψη, είναι ένα πλωτό ξενοδοχείο. Εκτός από τις δυνατότητες εξερεύνησης, το πλοίο διαθέτει κοινωνικές εγκαταστάσεις, χώρους αναψυχής, αίθουσες άθλησης και κινηματογράφου και μπορεί να φιλοξενήσει 1.200 άτομα.

Πλαστή η άδεια του τουρκικού γεωτρύπανου

Με ψεύτικη άδεια αρχίζει τις εργασίες του το τέταρτο γεωτρύπανο της Τουρκίας. Η άδεια για το γεωτρύπανο της Τουρκίας Αμπντουλχαμίτ Χαν εκδόθηκε από το ψυδοκράτος της Βόρειας Κύπρου.

Το εν λόγω κράτος είναι κατοχυρωμένο στη διεθνή βιβλιογραφία ως Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου. Ωστόσο, η Δημοκρατία αυτή δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να μπορεί να θεωρηθεί ως ένα νόμιμο κράτος. Για να μπορέσει να θεωρηθεί ένα κράτος νόμιμο, θα πρέπει να ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένα νομικοπολιτικά προαπαιτούμενα, τα οποία το κράτος αυτό δεν συγκεντρώνει. Για αυτόν τον λόγο, άλλωστε, το κράτος, που προέκυψε μετά από την παράνομη εισβολή του 1974, δεν είναι αναγνωρισμένο διεθνώς, από τη διεθνή κοινότητα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments