Αθλητισμός

Ζέκα: Επέστρεψε στη δράση μετά από 10 μήνες

Ζέκα: Επέστρεψε στη δράση μετά από 10 μήνες

Πηγή Φωτογραφίας: F.C. København

Ζέκα: Η Κοπεγχάγη έκανε... φύλλο και φτερό την Μπρόντμπι στο ντέρμπι της δανέζικης Superliga, αλλά η είδηση ήταν η επιστροφή του Ζέκα Ροντρίγκες σε... δράση έπειτα από 10 μήνες

Η Κοπεγχάγη έκανε… φύλλο και φτερό την Μπρόντμπι στο ντέρμπι της δανέζικης Superliga επικρατώντας με 4-1 κι επέστρεψε στις νίκες, όμως η πιο σημαντική «είδηση» για την ομάδα του Τζες Τόραπ, αλλά και την Εθνική Ελλάδας, ήταν η επιστροφή του Ζέκα Ροντρίγκες σε… δράση έπειτα από 10 μήνες.

Ο διεθνής πολιτογραφημένος Έλληνας μέσος, ξεπέρασε τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί το περασμένο φθινόπωρο (ρήξη χιαστού) και «πάτησε» και πάλι γήπεδο σε επίσημο ματς, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 68ο λεπτό στη θέση του Νταραμί.

Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο 32χρονος άσος, ήταν στις 3 Οκτωβρίου 2021, στον αγώνα με τη Βίμποργκ όταν και υπέστη τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός αγώνων για ένα δεκάμηνο.

«Καταιγίδα» η Φέγενορντ στο Άρνεμ

Παρά το γεγονός ότι «έχασε» αρκετά βασικά στελέχη της, η περσινή φιναλίστ του Europa Conference League, Φέγενορντ έδειξε πως θα είναι και φέτος εξόχως ανταγωνιστική, ξεκινώντας τις υποχρεώσεις της στην Eredivisie με το εντυπωσιακό 5-2 επί της Φίτεσε στο Άρνεμ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 19′ από το γκολ του Μανχόεφ, η ομάδα του Ρότερνταμ «γύρισε» το σκορ πριν το ημίχρονο με τα τέρματα των Φάλεμαρκ (31′) και Ντανίλο (41′).

Ο Μπάντε Φρέντερικσεν ισοφάρισε ξανά για τους γηπεδούχους στο 56′, όμως η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στη Φέγενορντ, που με τρία γκολ απ’ τους Ντιλροσούν (61′), Ντανίλο (66′) και Χερτρούιντα (69′) έφτασε στην εμφατική νίκη με 5-2.

Την ίδια ώρα, η Τβέντε -με τον Χρήστο Τζόλη να ξεκινάει στο βασικό σχήμα και να βγαίνει στο 69′ δίνοντας τη θέση του στον Κλεονίζ- «απέδρασε» με το διπλό απ’ το Ναϊμέγκεν, επικρατώντας με 1-0 χάρις σε ένα γκολ του Στάιν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments