Ελλάδα

Η συγκλονιστική ιστορία της 17χρονης Νικολέτας – Βιασθείσα στα 11 της, δολοφονημένη στα 17

Η συγκλονιστική ιστορία της 17χρονης Νικολέτας – Βιασθείσα στα 11 της, δολοφονημένη στα 17

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου/ Eurokinissi

Η συγκλονιστική ιστορία της 17χρονης Νικολέτας

Συγκλονίζει η φρικιαστική ιστορία σεξουαλικής κακοποίησης που είχε υποστεί ως ανήλικη η Νικολέτα και ο αδερφός της, στα χέρια δύο νεαρών Αλβανών και ενός ηλικιωμένου. Ένας εκ δραστών, ένας 24χρονος Αλβανός, ήταν ο τότε σύντροφος της μητέρας της, η οποία είχε επίσης συλληφθεί σύμφωνα με το slpress, χωρίς να αποδεχτεί πως γνώριζε την φρίκη που περνούσε η κόρη της. Η υπόθεση έφτασε στην Δικαιοσύνη το 2019, με κατηγορούμενους τους δύο Αλβανούς. Ο ηλικιωμένος, 83 ετών, που φέρεται να ασελγούσε στα παιδιά έναντι αμοιβής, δεν πρόλαβε να δικαστεί, καθώς απεβίωσε στην φυλακή.

Ο ένας από τους δύο δράστες «είχε συνάψει ερωτική σχέση με τη χωρισμένη μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών, σε χωριό του νομού Ημαθίας», όπως ανέφεραν όλα τα σχετικά δημοσιεύματα της περιόδου εκείνης. Αυτός υπέβαλε τα παιδιά τής συντρόφου του, καθώς και έναν ακόμη ανήλικο, σε σεξουαλικά όργια, με τη συμμετοχή του 27χρονου συγκατηγορούμενου συμπατριώτη του και του υπερήλικα ημεδαπού. Στο παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βέροιας αναγράφονται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, που προκαλούν φρίκη.

Οι κατηγορούμενοι βίαζαν τα παιδιά, τα αποπλανούσαν και ασελγούσαν σε αυτά. Ειδικά, ο πρώην σύντροφος της μητέρας της τα εξωθούσε στην πορνεία και τα υποχρέωνε να βιντεοσκοπούν τις ερωτικές τους περιπτύξεις, ενώ ο ίδιος κακοποίησε μπροστά τους ακόμα και έναν σκύλο! Σύμφωνα με τον ιστότοπο grtimes.gr, από την ακροαματική διαδικασία του πρώτου δικαστηρίου προέκυψε ότι:

«Η μητέρα των παιδιών (δύο αγοριών και δύο κοριτσιών) είχε χωρίσει από τον σύζυγό της και το 2015 σύναψε ερωτική σχέση με τον Αλβανό, την οποία όμως δεν ενέκριναν οι γονείς της, καθώς ήταν 10 χρόνια μικρότερος και της απαγόρευσαν να μένει στην οικία τους. Έτσι αυτή, μαζί με τα ανήλικα παιδιά και το νέο της σύντροφο, μετακόμισαν σε νέο σπίτι εντός του χωριού. Η μητέρα δεν εργαζόταν και τη συντήρηση όλων επωμίστηκε ο Αλβανός, ο οποίος πραγματοποιούσε μεροκάματα σε οικοδομικές και αγροτικές εργασίες.

Το 2016, καταγγελίες κατοίκων της περιοχής που αφορούσαν παραβατική συμπεριφορά τού ενός ανήλικου γιου, προκάλεσαν κοινωνική έρευνα από υπηρεσία προστασίας ανηλίκων… Στο πλαίσιο της έρευνας, τα παιδιά κατήγγειλαν για πράξεις αποπλάνησης και βιασμών τους δύο κατηγορούμενους». Να σημειωθεί πως, έπειτα από αρκετές δικαστικές περιπέτειες στο ειδώλιο έκατσε και καταδικάστηκε ο ένας εκ των κατηγορουμένων, καθώς ο άλλος διάφυγε στην Γερμανία. Σύμφωνα με τον πατέρα της, η οικογένεια υποχρεώθηκε να μετακομίσει καθώς το κορίτσι-θύμα βιασμού, αντί της όποια προστασίας και θαλπωρής, είχε υποστεί bulling στο σχολείο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments