Ελλάδα

Θράκη: Σύλληψη πέντε διακινητών για παράνομη μεταφορά μεταναστών

Θράκη: Σύλληψη πέντε διακινητών για παράνομη μεταφορά μεταναστών

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Θράκη: Πέντε διακινητές (τρεις Έλληνες και δύο αλλοδαποί), οι οποίοι εμπλέκονται σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς μεταναστών, συνελήφθησαν σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου

Πέντε διακινητές (τρεις Έλληνες και δύο αλλοδαποί), οι οποίοι εμπλέκονται σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς μεταναστών, συνελήφθησαν σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου.

Η πρώτη σύλληψη ενός αλλοδαπού που μετέφερε παράνομα έξι μετανάστες έγινε στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, η δεύτερη στην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, όπου συνελήφθη ένας ημεδαπός που μετέφερε παράνομα πέντε μετανάστες, ενώ η τρίτη στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, όπου ένας αλλοδαπός εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε μετανάστες. Στις δύο τελευταίες περιπτώσεις, οι συλληφθέντες δεν είχαν άδεια οδήγησης.

Στην τέταρτη περίπτωση, σε αγροτική οδό του Έβρου (ύψος οικισμών Άβαντα – Κίρκης) αστυνομικοί συνέλαβαν δύο ημεδαπούς, διότι εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο έχοντας προηγουμένως μεταφέρει στο σημείο έτερο όχημα (Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο), το οποίο παρέλαβε άγνωστος δράστης που διέφυγε τη σύλληψη, ενώ είχε προηγουμένως επιβιβάσει σ’ αυτό παράνομα πέντε μετανάστες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τέσσερις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης και Σουφλίου Αλεξανδρούπολης.

Περιστέρι: Προφυλακιστέος ο 21χρονος Πακιστανός για τη δολοφονία της 17χρονης

Προφυλακιστέος, μετά από τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, κρίθηκε ο 21χρονος Πακιστανός, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι, όπου μάλιστα αποκάλυψε και το λόγο της πράξης του.

Κίνητρα θρησκευτικού χαρακτήρα

Ο δράστης απολογούμενος, κατά πληροφορίες, επιχείρησε να δικαιολογήσει την εγκληματική του πράξη προσδίδοντας σε αυτή κίνητρα θρησκευτικού χαρακτήρα, ενώ σε μια ύστατη προσπάθεια υπεράσπισης του εαυτού του θέλησε να εμφανιστεί μετανιωμένος ,χωρίς ωστόσο οι προβαλλόμενοι ισχυρισμοί του,όπως φάνηκε και από το αποτέλεσμα της ανακριτικής διαδικασίας να αλλάξουν την ποινική του μεταχείριση.

«Η Νικολέτα ήταν η αγάπη της ζωής μου, έχω μετανιώσει, δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ» φέρεται να ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος στην απολογία του στην ανακρίτρια. 21xronos_2-1200x630-1

Σκέφτονταν γάμο στην Ιταλία

Όπως είπε σκέφτονταν να παντρευτούν με τη Νικολέττα και κάνουν τον γάμο στην Ιταλία. «Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε. Η Νικολέτα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ. Εκεί της έκανα κεφαλοκλίδωμα από πίσω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και της έλεγα «ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη», μέχρι που είδα τα μάτια της κλειστά και να μην αντιδράει .Νόμιζα ότι λιποθύμησε για αυτό και της έριξε νερό και άναψα τον ανεμιστήρα. Την άφησα έτσι μάζεψα τα πράγματα μου και έφυγα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη για να μείνω μακριά της και την επόμενη ημέρα έμαθα από την τηλεόραση τι έγινε» υποστήριξε κατά πληροφορίες ο κατηγορούμενος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments