Πολιτισμός

Το μήνυμα πίσω από το Nué Studio είναι να εμπνέει λίγη λάμψη και αίγλη σε ένα διαχρονικό ντύσιμο

Το μήνυμα πίσω από το Nué Studio είναι να εμπνέει λίγη λάμψη και αίγλη σε ένα διαχρονικό ντύσιμο

Πηγή Φωτογραφίας: CULT MIA

Τα κομμάτια του Nué Studio είναι σίγουρα όλα εντυπωσιακά και κατάλληλα για πάρτι

Το Nué Studio, που κυκλοφόρησε στο Κίεβο το 2019, είναι εμπνευσμένο από τη γοητεία του Old Hollywood και τα Twenties – ενώ στην πραγματικότητα περιγράφεται από την ιδρύτρια Victoria Udina ως «ένδυμα κοσμημάτων».

View this post on Instagram

A post shared by NUÉ (@nue_studio)

«Όλα ξεκίνησαν με ένα ύφασμα», λέει. «Το ανακάλυψα σε ένα από τα ταξίδια μου στην Ιταλία ως αγοραστής υφασμάτων. Ήταν τόσο λαμπερό που σου έκοβε την ανάσα. Με έκανε να θέλω να δημιουργήσω ένα μικρό statement κομμάτι που ήταν αβίαστο αλλά εντυπωσιακό, αστραφτερό αλλά απλό ταυτόχρονα, και κάπως έτσι ξεκίνησε η όλη ιδέα του brand».

Το μήνυμα πίσω από το Nué Studio είναι να εμπνέει λίγη λάμψη και αίγλη σε ένα διαχρονικό ντύσιμο. Χειροποίητα μπραλέτ με κοσμήματα και λεπτές μεταξωτές διακοσμήσεις με στρας συνθέτουν το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής, η οποία έχει σχεδιαστεί για να είναι χωρίς εποχή. Αυτά είναι βασικά κομμάτια που δημιουργούνται με τα καλύτερα υφάσματα και προορίζονται να παραμείνουν επίκαιρα για τα επόμενα χρόνια.

View this post on Instagram

A post shared by NUÉ (@nue_studio)

Με πολλούς τρόπους, η κολεξιόν εμπνέει μια νέα αίσθηση επένδυσης που πολλοί καταναλωτές αγκαλιάζουν περισσότερο από ποτέ, αγοράζοντας κομμάτια που θα μπορούν να φορούν για πάντα και που είναι αρκετά ευέλικτα για να φορούν για διαφορετικές περιστάσεις, αντί να ξοδεύουν χρήματα σε περαστικές τάσεις και κομμάτια που θα φορέσουν μόνο μία φορά, κάτι που ίσχυε ιδιαίτερα με τα ρούχα για πάρτι.

View this post on Instagram

A post shared by NUÉ (@nue_studio)

«Πιστεύω ότι όλο και περισσότερες γυναίκες αναζητούν κομμάτια μεγάλης διάρκειας στην γκαρνταρόμπα τους. Θέλουν να επενδύσουν σε εκείνα τα αντικείμενα που ενδεχομένως θα φορούσαν ξανά και ξανά, τώρα χωρίς καμία προκατάληψη για τα επόμενα χρόνια».Και, ενώ τα κομμάτια του Nué Studio είναι σίγουρα όλα εντυπωσιακά και κατάλληλα για πάρτι.

«Μπορούμε πλέον να φοράμε μίξεις υψηλής ποιότητας, όπως διαμάντια με casual ντυσίματα ή να προσθέτουμε λάμψη στην καθημερινή ζωή χωρίς να νιώθουμε υπερβολικά ντυμένοι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments