Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος: Με μια αλλαγή στην Ισπανία για το δεύτερο φιλικό με τους “φούριας ρόχας”

Εθνική Ελλάδος: Με μια αλλαγή στην Ισπανία για το δεύτερο φιλικό με τους “φούριας ρόχας”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Εθνική Ελλάδος: Η Εθνική Ανδρών αναχώρησε σήμερα (10/8) για την Ισπανία, όπου αύριο στη Μαδρίτη θα αναμετρηθεί με την Ισπανία σε νέα φιλική αναμέτρηση

Η Εθνική Ανδρών αναχώρησε σήμερα (10/8) για την Ισπανία, όπου αύριο στη Μαδρίτη θα αναμετρηθεί με την Ισπανία σε νέα φιλική αναμέτρηση.

Όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), η ελληνική ομάδα θα έχει μια αλλαγή στην 14άδα σε σχέση με το φιλικό της Τρίτης (9/8) και αυτή είναι του Γιάννη Κουζέλογλου, ο οποίος θα πάρει την θέση του Κωστή Γόντικα.  Εκτός αποστολής, είναι και πάλι οι Δημήτρης Μωραϊτης, Κώστας Σλούκας και Γιώργος Παπαγιάννης.

Πιο συγκεκριμένα η αποστολή της Εθνικής αποτελείται από τους:

Νικ Καλάθης, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Λευτέρη Μποχωρίδη, Μιχάλη Λούντζη, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Κώστα Παπανικολάου, Γιάννη Αντετοκούνμπο, Θανάση Αντετοκούνμπο, Ιωάννη Παπαπέτρου, Δημήτρη Αγραβάνη, Λεωνίδα Κασελάκη, Γιάννη Κουζέλογλου και Κώστα Αντετοκούνμπο.

Εθνική Ελλάδος: Double double Giannis και ρεκόρ καριέρας με τα γαλανόλευκα

Μπροστά σε 17.000 θεατές στο ΟΑΚΑ, μέσα στον… Αύγουστο, η Εθνική εντυπωσίασε στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της ενόψει του Ευρωμπάσκετ 2022, επικρατώντας της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Ισπανίας, με 86-70. “One man show” από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που σημείωσε double double με ρεκόρ καριέρας σε πόντους στις εθνικές ομάδες με 31 πόντους (7/10 βολές, 9/10 δίποντα, 2/3 τρίποντα), αλλά και 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 7 κερδισμένα φάουλ και 38 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, σε 20:33 λεπτά συμμετοχής.

Η «επίσημη αγαπημένη» έπαιξε εξαιρετική άμυνα και με ομαδικότητα και ταχύτητα παρουσίασε υψηλό θέαμα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο πάντως και οι δύο ομάδες είχαν σημαντικές απουσίες. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πρόσθεσε 11 πόντους με 4 ασίστ, ο Αγραβάνης είχε 9 πόντους και 3 ριμπάουντ, ενώ 7 πόντους και 4 ασίστ ήταν η συνεισφορά του Νικ Καλάθη, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να σημειώνει επίσης 7 πόντους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments