Αθλητισμός

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κατρακυλά η αξία της μετοχής της

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κατρακυλά η αξία της μετοχής της

Πηγή Φωτογραφίας: Football365

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:  Πτώση μεγαλύτερη των 260 εκατομμυρίων λιρών [307 εκατομμύρια ευρώ] έχει σημειώσει η αξία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από μία δεκαετία

Πτώση μεγαλύτερη των 260 εκατομμυρίων λιρών [307 εκατομμύρια ευρώ] έχει σημειώσει η αξία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από μία δεκαετία παρουσίας της οικογένειας Γκλέιζερ στο «τιμόνι» των «κόκκινων διαβόλων», όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα “The Times”.

Έχουν περάσει ακριβώς δέκα χρόνια από τότε που ο σύλλογος εισήχθη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και οι Γκλέιζερ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχουν λάβει -από τη διάθεση 10% των μετοχών τους- περισσότερα από 100 εκατομμύρια λίρες σε μερίσματα από τότε, αλλά η τιμή της μετοχής χθες ήταν στα 11,35 δολάρια, 19% χαμηλότερη από ό,τι όταν κυκλοφόρησε στα 14 δολάρια.

Αυτό σημαίνει ότι η συνολική αξία της Γιουνάιτεντ έχει πέσει από τα 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2012 σε περίπου 1,88 δισεκατομμύρια δολάρια.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πρεμιέρα… εφιάλτης για τους “κόκκινους διάβολους”

Ο… εφιάλτης επέστρεψε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την 1η αγωνιστική της εφετινής Premier League, μετατρέποντας έτσι την πρεμιέρα σε… αποτυχία.

Ακριβώς τρεις μήνες μετά τη συντριβή τους από την Μπράιτον στο «Amex Stadium» με 4-0, οι «κόκκινοι διάβολοι» πληγώθηκαν ξανά απ’ την ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ, καθώς γνώρισαν νέα ήττα στο «Old Trafford» με 2-1 και μπήκαν με το… αριστερό στο πρωτάθλημα και από πολύ νωρίς βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στην ιστορία της Μπράιτον, μέσα στο «σπίτι» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, ο Έρικ τεν Χαγκ επέλεξε να μην ξεκινήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην ενδεκάδα, όμως το μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα του Μάντσεστερ δεν ήταν τόσο η επιθετική γραμμή της, όσο η άμυνά της που… πελαγοδρομούσε και δέχθηκε δύο πολύ «εύκολα» γκολ απ’ τον Γερμανό, Πασκάλ Γκρος στο 30′ και στο 39′, με αποτέλεσμα να πολλαπλασιαστεί η «γκρίνια» στην εξέδρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments