Πολιτική

Μπογδάνος: Διαγράφηκε από την “Εθνική Δημιουργία” – “Aνεξάρτητη δεξιά, ενάντια στην αριστερή ατζέντα” [pics]

Μπογδάνος: Διαγράφηκε από την “Εθνική Δημιουργία” – “Aνεξάρτητη δεξιά, ενάντια στην αριστερή ατζέντα” [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Μπογδάνος: Διαγράφηκε από το κόμμα "Εθνική Δημιουργία" ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών της παράταξης

Διαγράφηκε από το κόμμα “Εθνική Δημιουργία” ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, λόγω της “προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα”, όπως αναφέρουν σε κοινή τους ανακοίνωση οι Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Λίγη ώρα μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, τοποθετήθηκε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter λέγοντας πως όραμα του κόμματός του είναι μία «ανεξάρτητη δεξιά, ενάντια στην αριστερή ατζέντα».

Αναλυτικά έγραφε τα εξής:

«Εκεί δεν χωρούν δεκανίκια, ούτε ηχεία του Μαξίμου. Προχωράμε δυνατά με την Α. Λατινοπούλου.», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κρανιδιώτης και Τζήμερος διέγραψαν τον Μπογδάνο από την «Εθνική Δημιουργία»

Διέγραψαν τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο από το κόμμα «Εθνική Δημιουργία» ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Όπως αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση, η λύση της συνεργασίας τους κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα.

Η ανακοίνωση των Τζήμερου-Κρανιδιώτη:

«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική.

Θάνος Τζήμερος Φαήλος Κρανιδιώτης»

Αντιπρόεδρος στο κόμμα Μπογδάνου η Λατινοπούλου

Υπενθυμίζεται ότι λίγες μέρες μετά την προσχώρηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου στην Εθνική Συμφωνία ήρθε και η αναβάθμισή της στο κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Εθνικής Συμφωνίας και ανεξάρτητος βουλευτής η Αφροδίτη Λατινοπούλου από σήμερα θα είναι η νέα αντιπρόεδρος του κόμματος.

Μάλιστα ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος και η κυρία Λατινοπούλου και τη συνόδευσε με την ακόλουθη λεζάντα: «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στη θέση της αντιπροέδρου της Εθνικής Συμφωνίας την κα Αφροδίτη Λατινοπούλου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments