Ζώδια

Ζώδια σήμερα 13 Αυγούστου: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ζώδια σήμερα 13 Αυγούστου: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ζώδια σήμερα 13 Αυγούστου: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Οι σκέψεις και τα ερωτικά σας συναισθήματα είναι εκ διαμέτρου αντίθετα. Αυτό σας έχει κάνει να παραμένετε ακινητοποιημένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλάξτε το.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Μέσα στη νέα εβδομάδα θα μπορέσετε να έρθετε σε μια πολύ καλύτερη συνεννόηση με τον άνθρωπό σας για τα σχέδια που έχετε καιρό τώρα προγραμματίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Είστε οι περισσότεροι Δίδυμοι συνειδητά μόνοι σας και αυτό σας κάνει να έχετε περισσότερο κέφι, αλλά και χρόνο για να ολοκληρώσετε τα προσωπικά σας πλάνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Μην ακούτε και σίγουρα μην υιοθετήσετε συμπεριφορές τρίτων. Τα προβλήματά σας τα ξέρετε, άρα σκεφτείτε με τον δικό σας τρόπο τις σωστές λύσεις. Το σύμπαν σας υποστηρίζει.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Σε μερικές ημέρες ο ήλιος θα είναι μέσα στον ζωδιακό σας οίκο και όλα αυτά που έχετε κατά νου θα γίνουν πραγματικότητα. Σκεφτείτε και τις λεπτομέρειες! Τα οικονομικά σας έχουν άνοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Η σχέση σας πιθανόν και να περνάει μια δύσκολη επικοινωνιακή κρίση, αλλά είναι μόνο επιφανειακή και προσωρινή. Βρείτε δραστηριότητες που θα σας φέρουν πιο κοντά.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Τα ερωτικά σας μπερδέματα τελικώς σας έχουν αφήσει μόνους. Σίγουρα έχετε πάρει και τα μαθήματά σας, άρα τώρα κάντε τις πιο σοφές σας επιλογές. Η εργασία θέλει την προσοχή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μέσα στο τρίτο 10ήμερο του μήνα θα δεχθείτε ενδιαφέρουσες προτάσεις για εργασία ή και επιμόρφωση. Σκεφτείτε τα πάντα δύο φορές και χωρίς να βιάζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Η απραξία σας δεν θα σας φέρει πιο κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ελάτε και πάλι στην καθημερινότητά σας και αφήστε τις αναμνήσεις να λήξουν επιτέλους μόνιμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Κάποιες φορές έχετε την εσώτερη ανάγκη για να κάνετε πιο ιδιαίτερες ερωτήσεις στον καινούργιο σας σύντροφο. Ξέρετε όμως ότι για κάτι τέτοιο είναι νωρίς ακόμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Θα είστε μέσα σε μια ανεβασμένη διάθεση αυτές τις ημέρες, που θα σας κάνει και να δείτε την ερωτική σας ζωή από μια άλλη ματιά, που ίσως και να σας δώσει λύσεις πιο άμεσες και πιο ψύχραιμες.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Είστε το πιο τυχερό ζώδιο, που μέσα στον τρέχοντα μήνα θα καταφέρει τις πιο εύκολες και γρήγορες, αλλά και μόνιμες, επανασυνδέσεις. Στο επάγγελμά σας έρχονται αλλαγές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments