Ελλάδα

Εισβολή στο Εφετείο: Στο Δαφνί ο 34χρονος – Την Τρίτη [16/8] η απολογία του

Εισβολή στο Εφετείο: Στο Δαφνί ο 34χρονος – Την Τρίτη [16/8] η απολογία του

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΛΑΣ

Εισβολή στο Εφετείο: Σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο 34χρονος, ο οποίος το πρωί της Κυριακής [14/8] εισέβαλε στο πάρκινγκ του Εφετείου Αθηνών

Σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο 34χρονος, ο οποίος το πρωί της Κυριακής [14/8] εισέβαλε στο πάρκινγκ του Εφετείου Αθηνών και γι’ αυτό το λόγο αποφασίστηκε η εισαγωγή του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί.

Στο λευκό SUV του 34χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα σε σακ βουαγιάζ 1,5 εκατ. ευρώ σε μετρητά και οι αρχές αναζητούν την προέλευση των χρημάτων. Κατά την έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν ακόμη 300.000 ευρώ.

«Τα χρήματα θα δικαιολογηθούν απολύτως, δεν σχετίζονται με ναρκωτικά. Είναι αποταμιεύσεις και οικογενειακά χρήματα», είπε ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης στο Star.

Ο 34χρονος σύμφωνα με πληροφορίες είναι τραγουδιστής και είχε συμμετάσχει στο παρελθόν σε ριάλιτι. Κατά την έφοδό του στο Εφετείο, φώναζε πως στο αυτοκίνητό του έχει ναρκωτικά και εκρηκτικά, ενώ μετά τη σύλληψή του είπε στους αστυνομικούς ότι έπρεπε να παραδοθεί γιατί «έχω κάνει πολλά».

«Μιλάμε για πρωτόγνωρη υπόθεση, μπορείτε να καταλάβετε την ψυχολογική κατάσταση του ανθρώπου αυτού», σχολίασε ο δικηγόρος του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments