Διεθνή

Βουλγαρία: Πάνω από 100 κιλά ηρωίνης κατασχέθηκαν στα σύνορα με την Τουρκία

Βουλγαρία: Πάνω από 100 κιλά ηρωίνης κατασχέθηκαν στα σύνορα με την Τουρκία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Βουλγαρία: Τελωνειακοί υπάλληλοι κατέσχεσαν 104,94 κιλά ηρωίνης στο συνοριακό φυλάκιο Καπιτάν Αντρέεβο, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία της Βουλγαρίας

Τελωνειακοί υπάλληλοι κατέσχεσαν 104,94 κιλά ηρωίνης στο συνοριακό φυλάκιο Καπιτάν Αντρέεβο, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία της Βουλγαρίας.

Τα ναρκωτικά, χωρισμένα σε 209 πακέτα, εντοπίστηκαν κρυμμένα σε αυτοκίνητο που εισήλθε στη Βουλγαρία από τη γειτονική Τουρκία, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση. Ο 38χρονος οδηγός, με γαλλική και τουρκική υπηκοότητα, συνελήφθη.

Οι τελωνειακοί εντόπισαν επίσης ποσότητα χασίς, βάρους περίπου 90 γραμμαρίων. Η αξία των ναρκωτικών υπολογίζεται σε 4,8 εκατομμύρια ευρώ.

Η κατασκευή του εργοστασίου ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο Λόβετς έχει πρακτικά ξεκινήσει

Η κατασκευή μιας αυτοκινητοβιομηχανίας ηλεκτρικών οχημάτων στην πόλη Λόβετς της βόρειας Βουλγαρίας έχει πρακτικά ξεκινήσει, όπως πληροφορήθηκε σήμερα το BTA από τον Λιούμπομιρ Στανισλάνοφ, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Next.e.Go Bulgaria και επικεφαλής της Automotive Cluster Bulgaria. Το εργοστάσιο θα βρίσκεται στον χώρο δίπλα στο πρώην εργοστάσιο της Balkan στο Λόβετς, όπου παλαιότερα κατασκευάστηκαν κάποια από τα πρώτα αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και αεροσκάφη της Βουλγαρίας.

Την επένδυση αυτή είχε εγκρίνει πριν από έναν χρόνο ο τότε υπουργός Οικονομικών Κίριλ Πέτκοφ.

Ο Στανισλάνοφ πιστεύει ότι τα πρώτα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα βγουν από τη γραμμή παραγωγής πριν από τα τέλη του επόμενου έτους. «Μπορούμε επί της ουσίας να πούμε ότι η κατασκευή έχει ξεκινήσει. Έχει επιλεγεί ο κύριος ανάδοχος και ετοιμάζει το εργοτάξιο», είπε.

Έχει επιλεγεί επίσης η εταιρεία που θα αναλάβει την εποπτεία του έργου. Στο σχέδιο αυτό θα συμμετάσχουν οι μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της Βουλγαρίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments