Αθλητισμός

Τσιτσιπάς: Άνετη πρόκριση για τους “8” του Σινσινάτι

Τσιτσιπάς: Άνετη πρόκριση για τους “8” του Σινσινάτι

Πηγή Φωτογραφίας: Roland Garos

Τσιτσιπάς: Νέα καλή εμφάνιση για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος προκρίθηκε με σχετική άνεση στα προημιτελικά του τουρνουά στο Σινσινάτι και πηγαίνει με φόρα για κάτι καλό

Νέα καλή εμφάνιση για τον Στέφανο Τσιτσιπά, που προκρίθηκε με σχετική άνεση στα προημιτελικά του τουρνουά στο Σινσινάτι και πηγαίνει με φόρα για κάτι καλό.

Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε του Αργεντινού Ντιέγκο Σβάρτσμαν (Νο 30 στην παγκόσμια κατάταξη) με 6-3, 6-3 και συνεχίζει την πορεία του στο τουρνουά, που λειτουργεί και ως προετοιμασία ενόψει του US Open. Επόμενος αντίπαλός του θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης ανάμεσα στους Αμερικανούς Τζον Ισνερ και Σεμπάστιαν Κόρντα.

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε εντυπωσιακά το ματς, «έσπασε» δύο φορές το σερβίς του αντιπάλου του και προηγήθηκε 4-0. Ο Αργεντινός αντέδρασε προσωρινά και μείωσε σε 4-2, αλλά ο Στέφανος κράτησε το προβάδισμα και πήρε το πρώτο σετ με 6-3.

Ο Έλληνας τενίστας έκανε νωρίς break και στο δεύτερο σετ και προηγήθηκε 2-1, ενώ στη συνέχεια (στο 3-2) βρέθηκε πίσω με 15-40, αλλά πήρε τέσσερις συνεχόμενους πόντους και κράτησε το σερβίς του. Με νέο break ξέφυγε 5-2, αλλά ο Σβάρτσμαν δεν τα παράτησε, έσωσε δύο ματς-μπολ και μείωσε σε 5-3, ενώ είχε ευκαιρία να πλησιάσει σε απόσταση… αναπνοής. Τελικά, ο Τσιτσιπάς έκλεισε το παιχνίδι με νέο break και έφτασε στο 6-3 και τη νίκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments