Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Έφτασε στην Αθήνα ο Άντριου Άντριους

Παναθηναϊκός: Έφτασε στην Αθήνα ο Άντριου Άντριους

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Παναθηναϊκός: Ημέρα αφίξεων ήταν η σημερινή [20/8] για τον Παναθηναϊκό, καθώς το απόγευμα έφτασε στην Αθήνα το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "πρασίνων", Άντριου Άντριους

Ημέρα αφίξεων ήταν η σημερινή [20/8] για τον Παναθηναϊκό, καθώς το απόγευμα έφτασε στην Αθήνα το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “πρασίνων”, Άντριου Άντριους.

Ο Αμερικανός γκαρντ έγινε ο τρίτος ξένος παίκτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού που φτάνει στην Αθήνα ενόψει της έναρξης προετοιμασίας των “πρασίνων”, μετά τους Αρτούρας Γκουντάιτις και τον Πάρις Λι.

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν τις προσεχείς ημέρες και τους Νέιτ Γουόλτερς και Ντέρικ Γουίλιαμς, όχι όμως τον Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με τη Λιθουανία.

Ο 29χρονος Άντριους πέρυσι πρωταγωνίστησε στην σπουδαία πορεία της Μπούρσασπορ μέχρι τον τελικό του EuroCup με 14 πόντους (39,8%τρίπ.), 2,6 ριμπάουντ και 4,2 ασίστ.

Λι: «Οι καλύτεροι στην Ευρώπη οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού»

Ο Πάρις Λι βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης (17/8) στην Αθήνα, προκειμένου να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα της καριέρας του, τόνισε ότι στόχος του είναι όσο περισσότερες νίκες γίνεται, ενώ χαρακτήρισε τους φιλάθλους του «τριφυλλιού» ως τους καλύτερους στην Ευρώπη.

«Είμαι ενθουσιασμένος, είναι ένα νέο ταξίδι, μια νέα ιστορία στην καριέρα μου, ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη δουλειά» τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της «πράσινης» ΚΑΕ ο 27χρονος άσος και συνέχισε: «Ο στόχος μου είναι να κερδίσουμε όσους περισσότερους αγώνες γίνεται. Το γνωρίζω ότι θα είναι δύσκολο, αλλά, με την ομάδα που έχουμε δημιουργήσει, νομίζω ότι μπορούμε».

Όσον αφορά τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο Λι, ο οποίος την παρελθούσα σεζόν ήταν συμπαίκτης με τον -άλλοτε «πράσινο»- Μάικ Τζέιμς στη Μονακό, σημείωσε: «Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη. Το άκουσα αυτό και από τον Μάικ Τζέιμς όταν μιλήσαμε. Έχουν ήδη εκδηλώσει την αγάπη τους στα προσωπικά μου κοινωνικά δίκτυα, οπότε το εκτιμώ και είμαι έτοιμος να ξεκινήσω τη δουλειά».

Τέλος, ο απόφοιτος του Ιλινόι Στέιτ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας λέγοντας: «Όταν βρίσκομαι στο γήπεδο δίνω το 110% του εαυτού μου, θα κάνω τα πάντα για να κερδίζουμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments