Πολιτική

Στο Κατάρ ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Επί τάπητος οι επενδύσεις

Στο Κατάρ ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Επί τάπητος οι επενδύσεις
Επίσημη επίσκεψη στο Κατάρ θα πραγματοποιήσει αύριο Δευτέρα ο πρωθυπουργός

Επίσημη επίσκεψη στο Κατάρ θα πραγματοποιήσει αύριο Δευτέρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Πιο συγκεκριμένα:  Στις 11:00 θα γίνει η τελετή υποδοχής του Πρωθυπουργού στο μέγαρο Amiri Diwan. Στις 11:15 θα πραγματοποιηθούν συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών. Θα ακολουθήσει κατ’ ιδίαν συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Εμίρη του Κατάρ, Σεΐχη Tamim bin Hamad Al Thani. Στις 12:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρακαθήσει σε επίσημο γεύμα που παρατίθεται προς τιμήν του, στο Εθνικό Μουσείο Κατάρ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Εμίρη του Κατάρ στις 27 Ιουλίου είχε δεχτεί πρόσκληση από τον Εμίρη να επισκεφθεί το Κατάρ, πρόσκληση την οποία και αποδέχτηκε.

Σε εκείνη την τηλεφωνική συνομιλία συζητήθηκαν οι προοπτικές εμβάθυνσης των διμερών σχέσεων Ελλάδας – Κατάρ, καθώς και οι προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής και της ενεργειακής κρίσης.

Ο Εμίρης του Κατάρ συνεχάρη τον Πρωθυπουργό για τις μεταρρυθμίσεις στις οποίες έχει προχωρήσει η κυβέρνηση αλλάζοντας την εικόνα της χώρας. Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να συναντηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα και να ανταλλάξουν εκατέρωθεν επισκέψεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments