Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Την Τρίτη (23/8) η πιθανότερη μέρα άφιξης του Μπεράρντ στην Αθήνα

Παναθηναϊκός: Την Τρίτη (23/8) η πιθανότερη μέρα άφιξης του Μπεράρντ στην Αθήνα

Πηγή Φωτογραφίας: ToffeeWeb, paofc

Παναθηναϊκός: Την προσεχή Τρίτη (23/8) αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο Μπερνάρντ Ντουάρτε, προκειμένου να φορέσει και... τυπικά τη φανέλα του Παναθηναϊκού για τα επόμενα 2 χρόνια

Την προσεχή Τρίτη (23/8) αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο Μπερνάρντ Ντουάρτε, προκειμένου να φορέσει και… τυπικά τη φανέλα του Παναθηναϊκού για τα επόμενα 2 χρόνια.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» διευθετούν το θέμα με τα εισιτήρια της άφιξής του απ’ τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο Βραζιλιάνος άσος θα έρθει στην Αθήνα μέσα στο επόμενο 48ωρο.

Στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τη Σαρίγια (για την αποδέσμευση του παίκτη) και την πλευρά του Μπερνάρντ, συμμετείχε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Λεωνίδας Μπουτσικάρης, ο οποίος ταξίδεψε μέχρι τα Η.Α.Ε. για να λυθούν όλες οι εκκρεμότητες και να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση στο κλείσιμο της μεταγραφής.

Ανακοίνωσε τον Μπερνάρντ o Παναθηναϊκός

Παίκτης του Παναθηναϊκού με κάθε επισημότητα είναι από το απόγευμα της Κυριακής (21/8) ο Μπερνάρντ Ντουάρτε. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος και τυπικά από τη Σαρίγια των Η.Α.Ε. και υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του με τους “πράσινους” διάρκειας δύο ετών, παρουσία του αντιπροέδρου του Παναθηναϊκού, Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

Ο Παναθηναϊκός μάλιστα ανακοίνωσε κι επίσημα από τα μεγάφωνα την απόκτησή του λίγη ώρα πριν από την έναρξη του εν εξελίξει αγώνα με τον Ιωνικό για την 1η αγωνιστική της Super League στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, με το γήπεδο να παίρνει… φωτιά για την ολοκλήρωση της μεγάλης μεταγραφής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments