Διεθνή

ΗΠΑ: Σάλος με τρεις αστυνομικούς που ξαπλώνουν άνδρα στο έδαφος και τον χτυπούν [vid]

ΗΠΑ: Σάλος με τρεις αστυνομικούς που ξαπλώνουν άνδρα στο έδαφος και τον χτυπούν [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: cbs

ΗΠΑ: Ντροπή και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει ένα ακόμα βίντεο αστυνομικής βίας που έρχεται από τις ΗΠΑ, όπου δείχνει τρεις αστυνομικούς στο Αρκάνσας ΗΠΑ να έχουν ξαπλώσει έναν άντρα στο έδαφος και να τον χτυπούν με μανία

Ντροπή και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει ένα ακόμα βίντεο αστυνομικής βίας που έρχεται από τις ΗΠΑ, όπου δείχνει τρεις αστυνομικούς στο Αρκάνσας ΗΠΑ να έχουν ξαπλώσει έναν άντρα στο έδαφος και να τον χτυπούν με μανία. Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο έγινε γνωστό από τα social media και όπως ήταν φυσικό έχει προκαλέσει τεράστιο σάλο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ABC News, ο σερίφης της κομητείας Κρόφορντ, Τζίμι Νταμάντε, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Κυριακής, ανέφερε ότι δύο βουλευτές της κομητείας θα τεθούν σε διαθεσιμότητα κατά τη διάρκεια της έρευνας της αστυνομίας της πολιτείας του Αρκάνσας για το περιστατικό. Ένας αστυνομικός της κομητείας Mulberry τέθηκε επίσης σε διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, υπήρξε μια καταγγελία ότι ο άνδρας απειλούσε έναν υπάλληλο καταστήματος στην περιοχή του Μάλμπερι το πρωί της Κυριακής. Η έκθεση για το συμβάν αναφέρει ότι, όταν οι αστυνομικοί πήγαν να μιλήσουν στον ύποπτο, εκείνος έσπρωξε τον έναν αστυνομικού στο έδαφος και του έριξε μια γροθιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Ακολούθησαν τα όσα σοκαριστικά καταγράφονται στο βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Οι τρεις αστυνομικοί είναι γονατισμένοι πάνω από τον άνδρα που είναι πεσμένος και ακίνητος στο έδαφος. Ο ένας τον γρονθοκοπεί στο πρόσωπο, ο άλλος τον συγκρατεί πιέζοντάς τον στο έδαφος και ο τρίτος του ρίχνει γονατιές στα πόδια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments