Αθλητισμός

Μάντσεστερ Γιουνάινεντ: Τους “κόκκινους διαβόλους” δεν τους ξεγράφεις [vid]

Μάντσεστερ Γιουνάινεντ: Τους “κόκκινους διαβόλους” δεν τους ξεγράφεις [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Manchester United Twitter

Μάντσεστερ Γιουνάινεντ: Την πρώτη νίκη της στο εφετινό πρωτάθλημα της Premier League πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ, όπου έκαμψε την αντίσταση της Λίβερπουλ με 2-1

Την πρώτη νίκη της στο εφετινό πρωτάθλημα της Premier League πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ, όπου έκαμψε την αντίσταση της Λίβερπουλ με 2-1, στο κλείσιμο της αυλαίας της 3ης αγωνιστικής.

Τα γκολ των Τζέιντον Σάντσο (16΄) και Μάρκους Ράσφορντ (53΄), ήταν αρκετά για επιστρέψουν οι «κόκκινοι διάβολοι» στην 14η θέση, πάνω από τη Λίβερπουλ, η οποία το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 82΄ με τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Το ματς

Με Ελάνγκα, Σάντσο, Ράσφορντ μπροστά, η Γιουνάιτεντ ήταν γρήγορη και κινητική όπως ήθελε ο προπονητής της και στο 10’ ο Σουηδός πλάσαρε στο δοκάρι μετά την πάσα του Μπρούνο Φερνάντες. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και δεν άργησαν να βρουν το γκολ, καθώς στο 16’ μετά από διαδοχικές πάσες ο Ελάνγκα βρήκε στην περιοχή στον Σάντσο και εκείνος αφού πέταξε κάτω με προσποίηση τον Μίλνερ πλάσαρε τον Άλισον για το 1-0. Στιγμές αργότερα ο Ράσφορντ έφυγε στην κόντρα αλλά κόπηκε την τελευταία στιγμή και στο 25’ το φάουλ του Έρικσεν έβγαλε με τα ακροδάχτυλα ο Άλισον.

Το πρώτο μέρος έφυγε με τον Μπρούνο Φερνάντες να… προσπαθεί να πετύχει ένα απίθανο αυτογκόλ μετά την κεφαλιά του Μίλνερ αλλά για καλή του τύχη ο Μαρτίνες έκοψε πάνω στη γραμμή. Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Τεν Χαγκ πέρασε στο ματς επιθετικό, όμως αυτός δεν ήταν ο Ρονάλντο αλλά ο Μαρσιάλ! Ομως η ομάδα του έμελλε να πει ‘No Cristiano, no problem’ και ο Ολλανδός να δικαιωθεί λεπτά αργότερα. Στο 53′ ο Μαρσιάλ πήρε στο κέντρο και πέταξε πάρε-βάλε στον Ράσφορντ, ο οποίος νίκησε τον Αλισον γράφοντας το 2-0 μέσα σε ντελίριο στο Θέατρο των Ονείρων.

Τρία μετά ο Ράσφορντ λίγο έλειψε να κάνει και το 3-0 αλλά τον σταμάτησε ο Αλισον και στο επόμενο διάστημα οι γηπεδούχοι απλά κρατούσαν την Λίβερπουλ ακίνδυνη χωρίς να χάνουν τον έλεγχο. Ο ανεβασμένος, Ράσφορντ, ήταν ξανά εκείνος που βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 76’ με τρομερό σουτ, για να ξυπνήσουν οι παίκτες του Κλοπ μόνο στο τέλος. Στο 81’ ο Φιρμίνο είχε ευκαιρία αλλά ο Ντε Χέα ήταν εκεί και στο 82’ ο Σαλάχ με κεφαλιά από κοντά πέτυχε το 10ο γκολ του κόντρα στην Γιουνάιτεντ. Στα τελευταία λεπτά ο Τεν Χαγκ έβαλε τον Κριστιάνο και ο Κλοπ τον Τσιμίκα, όμως τίποτα δεν έμελλε να αλλάξει και το 2-1 διατηρήθηκε ως το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Νταλότ (86΄ Γουάν Μπισάκα), Βαράν, Μαρτίνες, Μαλάσια, Έρικσεν (86΄ Φαν ντε Μπεκ), Μακτόμινεϊ, Σάντσο (71΄ Φρεντ), Φερνάντες, Ελάνγκα (46΄ Μαρσιάλ), Ράσφορντ (86΄ Ρονάλντο).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ Άρνολντ, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (87΄ Τσιμίκας), Έλιοτ, Χέντερσον, Μίλνερ (73΄ Καρβάλιο), Σαλάχ, Φιρμίνο (59΄ Χέντερσον), Ντίας.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 3ης αγωνιστικής στην Premier League:

Τότεναμ-Γουλβς               1-0 (64΄ Κέιν)

Κρίσταλ Πάλας-Άστον Βίλα     3-1 (7΄,58΄ Ζαχά, 71΄ Ματετά – 5΄ Γουάτκινς)

Έβερτον-Νότιγχαμ Φόρεστ      1-1 (81΄ Μπρέναν Τζόνσον)

Φούλαμ-Μπρέντφορντ           3-2 (1΄ Ριντ, 20΄ Παλίνια -44΄ Νόργκααρντ, 73΄ Τόνεϊ)

Λέστερ-Σαουθάμπτον           1-2 (54΄ Μάντισον – 68΄,84΄ Τσε Άνταμς)

Μπόρνμουθ-Άρσεναλ            0-3 (5΄,11΄ Όντεργκααρντ, 54΄ Σαλίμπα)

Λιντς-Τσέλσι                 3-0 (33΄ Ααρονσον, 37΄ Ροντρίγκο, 69΄ Χάρισον)

Γουέστ Χαμ-Μπράιτον          0-2 (22΄πεν. ΜακΑλιστερ, 66΄ Τροσάρντ)

Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Σίτι    3-3 (28΄ Αλμιρόν, 39΄ Γουϊλσον, 54΄ Τρίπιερ – 5΄ Γκιουντογκάν, 60΄ Χάαλαντ, 64΄ Σίλβα)

Μάντσεστερ Γ.-Λίβερπουλ      2-1 (16΄ Σάντσο, 53΄ Ράσφορντ – 81΄ Σαλάχ)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments