Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Κορμπεράν: «Πρόθεσή μας να επιτεθούμε – Έχουμε προοδεύσει προς τη σωστή κατεύθυνση»

Ολυμπιακός – Κορμπεράν: «Πρόθεσή μας να επιτεθούμε – Έχουμε προοδεύσει προς τη σωστή κατεύθυνση»
Ολυμπιακός - Κορμπεράν: Αλλαγές προανήγγειλε, εν συγκρίσει με τον πρώτο αγώνα στην Κύπρο, ο Κάρλος Κορμπεράν, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Λεμεσού, στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα πλέι οφ του Europa League.

Αλλαγές προανήγγειλε, εν συγκρίσει με τον πρώτο αγώνα στην Κύπρο, ο Κάρλος Κορμπεράν, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Λεμεσού, στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα πλέι οφ του Europa League. «Δεν θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές, γιατί πρόκειται για δύο ομάδες που τους αρέσει να έχουν την μπάλα και να παίζουν ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι ποιος μπορεί και ποιος δεν μπορεί να το κάνει. Η πρόθεσή μας είναι να επιτεθούμε… » τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

Αναλυτικά, ο Κάρλος Κορμπεράν δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του δεύτερου αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού:

Για το αν σκέφτεται να προχωρήσει σε αλλαγές και αν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, ο Ισπανός απάντησε: «Κάποιες αλλαγές θα γίνουν, κάποιοι άλλοι παίκτες θα είναι ίδιοι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να έχουμε 11 παίκτες που θα είναι έτοιμοι τακτικά και ψυχολογικά για αυτόν τον αγώνα».

Για το αν διακρίνει βελτίωση ως προς αυτά που θέλει από τους παίκτες του είπε: «Αυτό που βλέπω είναι πως η ομάδα έχει κάνει βήματα για να φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε. Είναι προφανές πως ακόμη δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο, αλλά είναι επίσης προφανές πως έχουμε προοδεύσει προς τη σωστή κατεύθυνση».

Για τις διαφορές που περιμένει εν συγκρίσει με το πρώτο ματς στην Κύπρο απάντησε: «Δεν θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές, γιατί πρόκειται για δύο ομάδες που τους αρέσει να έχουν την μπάλα και να παίζουν ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι ποιος μπορεί και ποιος δεν μπορεί να το κάνει. Η πρόθεσή μας είναι να επιτεθούμε, γιατί δημιουργώντας ευκαιρίες είσαι πιο κοντά στο γκολ, ενώ αμυντικά δεν θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες στον αντίπαλο να μας απειλήσει».

Χουάνγκ: «Είμαι 100% έτοιμος και ανυπομονώ για την πρόκριση»

Ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί μπροστά στο φίλαθλο κοινό του Ολυμπιακού, στη ρεβάνς με τον Απόλλωνα Λεμεσού, δήλωσε ο Χουάνγκ, στη συνέντευξη Τύπου. Ο Νοτιοκορεάτης χαφ, ο οποίος ήταν πρωταγωνιστής για τους «ερυθρόλευκους» στο ματς της Κύπρου, εξήγησε πως νιώθει πανέτοιμος. «Είμαι 100% έτοιμος να δώσω τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο», είπε ο Χουάνγκ.

Αναλυτικά, ο Χουάνγκ δήλωσε ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο «Γ. Καραϊσκάκης»:

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας. Προφανώς θα πρέπει να είναι διαφορετικό με την ενέργεια που θα μας δώσει ο κόσμος μας. Να δώσουμε το καλύτερο για να πανηγυρίσουμε όλοι μετά. Δεν με ενδιαφέρει το πώς να γίνει αλλά να νικήσουμε. Να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση και ελάτε στο γήπεδο να μας υποστηρίξετε. Η πρόκληση είναι να νικήσουμε. Εάν το κάνουμε θα είμαι πολύ χαρούμενος».

Για την προσαρμογή του και το δέσιμο με τους συμπαίκτες του εξήγησε: «Είμαι σε καλή προσαρμογή στο νέο περιβάλλον, από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γίνομαι καλύτερος. Έχω γνωρίσει καλύτερα τους συμπαίκτες μου, την ομάδα και τη νέα κατάσταση. Νιώθω κάθε μέρα που περνάει να βρίσκομαι σε όσο το δυνατόν πιο καλή κατάσταση και να προσαρμόζομαι».

Για τη βροχή στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες είπε: «Ναι είναι πιο ωραία τώρα. Και στην Κορέα κάπως έτσι είναι, με υψηλές θερμοκρασίες. Σίγουρα είναι καλύτερες οι συνθήκες πλέον, αλλά γενικά είμαι συνηθισμένος. Όπως σε κάθε συνθήκη πρέπει να παίζουμε όπως πρέπει και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Για τη θέση που παίζει ή που του αρέσει: «Ως παίκτης μου αρέσει να παίζω μπροστά. Πάντα πρέπει να προκαλούμε τον εαυτό μας. Η λέξη πρόκληση με περιγράφει. Όσον αφορά στη θέση στη θέση “8” νιώθω πιο άνετα. Παίζω σαν εξάρι ή δεκάρι, αλλά εάν  μου ζητηθεί παίζω ακραίος και φορ. Ό,τι μου ζητηθεί για να βοηθήσω την ομάδα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments