Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ολοένα και πιο κοντά στη Σπόρτινγκ ο Αλεξανδρόπουλος

Παναθηναϊκός: Ολοένα και πιο κοντά στη Σπόρτινγκ ο Αλεξανδρόπουλος

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Παναθηναϊκός: Κάθε μέρα που περνάει, Παναθηναϊκός και Σπόρτινγκ Λισαβόνας έρχονται όλο και πιο κοντά για τη μεγάλη μεταγραφή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου

Κάθε μέρα που περνάει, Παναθηναϊκός και Σπόρτινγκ Λισαβόνας έρχονται όλο και πιο κοντά για τη μεγάλη μεταγραφή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου.

Oι Πορτογάλοι κατέθεσαν βελτιωμένη πρόταση 5.000.00 ευρώ, τα τέσσερα δεδομένα και το υπόλοιπο ποσό σε δύο δόσεις των 500.000 για 40 συμμετοχές (20+20) του ποδοσφαιριστή, ενώ προβλέπεται και ποσοστό μεταπώλησης 10%. Ο Παναθηναϊκός θα έλεγε το «ναι» σε 5.500.000 και ποσοστό 20%, άρα γίνεται εύκολα κατανοητό πόσο κοντά βρίσκονται πλέον οι δύο πλευρές.

Συμφωνία δεν υπάρχει ακόμα, αλλά οι Πορτογάλοι φαίνεται πως έχουν πάρει απόφαση ότι ο 21χρονος χαφ είναι ο «εκλεκτός». Δεν είναι τυχαίο ότι πραγματοποίησαν την πρώτη επίσημη κρούση στον Παναθηναϊκό στις 18 Αυγούστου, την ημέρα δηλαδή που πούλησαν έναντι 45.000.000 στη Γουλβς τον Ματέτους Νούνες, έναν παίκτη ίδιο με τον Αλεξανδρόπουλο όσον αφορά τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του.

Είναι αυτονόητο ότι ενόψει μιας τόσο πολυδάπανης μεταγραφής όπως αυτή του Νούνιες, οι Πορτογάλοι που είναι άριστοι γνώστες των διαδικασιών, είχαν ήδη καταρτίσει λίστα με τους αντικαταστάτες του και ο Αλεξανδρόπουλος βρισκόταν σε περίοπτη θέση, καθώς τον παρακολουθούσαν εδώ και έναν χρόνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments