Lifestyle

Η Kim Kardashian εξομολογείται ότι: «Πάντα ήθελα οι άνθρωποι να με βλέπουν για αυτό που πραγματικά είμαι»

Η Kim Kardashian εξομολογείται ότι: «Πάντα ήθελα οι άνθρωποι να με βλέπουν για αυτό που πραγματικά είμαι»

Πηγή Φωτογραφίας: The New York Times

Σε ένα νέο teaser για τη 2η σεζόν του Hulu's The Kardashians, η οικογένεια δείχνει αυτό που πραγματικά είναι

Η Kim Kardashian θέλει να ξεπεράσει το ρεκόρ.

Στο τελευταίο τρέιλερ για τη 2η σεζόν The Kardashians στο κανάλι του Hulu, το οποίο κυκλοφόρησε τη Δευτέρα, φαίνεται ότι η διάσημη οικογένεια και η ceo της SKIMS βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

«Πάντα ήθελα οι άνθρωποι να δουν ποια είμαι πραγματικά», λέει η 41χρονη Καρντάσιαν.

Από την πλευρά της, η 26χρονη αδερφή Kendall Jenner λέει: «Η αφήγηση είναι τόσο δύσκολο κομμάτι για εμένα και την οικογένειά μου, που με στρεσάρει».

View this post on Instagram

A post shared by The Kardashians (@kardashianshulu)

Το κλιπ περιλαμβάνει επίσης ιδιαίτερες στιγμές μεταξύ των γυναικών της οικογένειας, μεταξύ των οποίων η Kendall και η Kylie Jenner, 25 ετών, δίνοντας η μία στην άλλη ένα high-five και η οικογένεια ποζάρει μαζί στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της 1ης σεζόν στο Λος Άντζελες τον Απρίλιο.

Το teaser διάρκειας 15 δευτερολέπτων τελειώνει με την Khloé Kardashian, 38 ετών, να λέει στην Kim: «Είμαστε φτιαγμένοι για αυτό», καθώς οι αδερφές οδηγούν μαζί σε ένα αυτοκίνητο.

Σε ένα teaser της 2ης σεζόν που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα, η μητέρα Kris Jenner, 66 ετών, αποκάλυψε ότι πάλευε κρυφά με έναν άγνωστο ιατρικό φόβο.

«Δεν μπορώ να πω στα παιδιά μου ότι φοβάμαι», είπε η Κρις ενώ ήταν ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου. “Έχουν αρκετά προβλήματα. Δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τη μαμά.”

Αλλά η Khloé φάνηκε να ήξερε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, λέγοντας: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει με σένα».

Εν τω μεταξύ, η Kim ορκίστηκε να βάζει πάντα την οικογένεια πρώτη.

«Όσο τρελά κι αν είναι τα πράγματα, θα είμαστε πάντα οικογένεια», φαίνεται να λέει.

Η οικογένεια πρωταγωνίστησε στο παρελθόν στο μακροχρόνιο ριάλιτι του E! Keeping Up with the Kardashians, το οποίο έκανε πρεμιέρα το 2007. Ανακοίνωσαν το τέλος του KUWTK τον Σεπτέμβριο του 2020 και τρεις μήνες αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2020, οι κυρίες υπέγραψαν πολυ- ετήσια συμφωνία για τη «δημιουργία παγκόσμιου περιεχομένου» που θα μεταδίδεται αποκλειστικά στο Hulu στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε πολλές άλλες διεθνείς χώρες.

Τον Απρίλιο, οι Kardashians έκαναν πρεμιέρα στο Hulu. Η πρώτη σεζόν ακολούθησε την οικογένεια σε μερικές από τις μεγαλύτερες στιγμές, όπως το ταξίδι της Kim να γίνει δικηγόρος και η σχέση της με τον Pete Davidson, ο αρραβώνας της Kourtney με τον πλέον σύζυγό της Travis Barker (καθώς και η αντίδραση του πρώην της Scott Disick στα νέα) και Η ανακάλυψη από την Khloé της απιστίας του πρώην Tristan Thompson και το επακόλουθο σκάνδαλο πατρότητας.

Η 2η σεζόν θα ακολουθήσει το ταξίδι της οικογένειας τους τελευταίους μήνες, καλύπτοντας τα πάντα, από τον πλούσιο ιταλικό γάμο της Kourtney και του Travis μέχρι τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της Kylie και του ράπερ Travis Scott.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments