Lifestyle

Τόνια Σωτηροπουλου: «Κλαίω πολύ, αισθάνομαι θλίψη, απογοήτευση και αποτυχία»

Τόνια Σωτηροπουλου: «Κλαίω πολύ, αισθάνομαι θλίψη, απογοήτευση και αποτυχία»

Πηγή Φωτογραφίας: Hello.gr

Τόνια Σωτηροπουλου: Μιλάει πρώτη φορά πως αντιμετωπίζει τα αρνητικά συναισθήματα της αυτή την περίοδο

Την ευκαιρία να κάνουν όποια ερώτηση θέλουν έδωσε η Τόνια Σωτηροπούλου στους διαδικτυακούς φίλους της στο instagram. Ένας από τους χιλιάδες followers της θέλησε να μάθει πώς διαχειρίζεται η γνωστή ηθοποιός τα αρνητικά συναισθήματα.

View this post on Instagram

A post shared by toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou)

Η Τόνια Σωτηροπούλου απάντησε λοιπόν: “Κλαίω πολύ και πλέον δίνω το δικαίωμα στον εαυτό μου να μην είμαι καλά, παίρνω τον χρόνο μου, αισθάνομαι θλίψη, απογοήτευση, αποτυχία. Είχα μεγάλη αντίσταση σε όλα αυτά τα συναισθήματα, τα κλείδωνα και έβλεπα πάντα τη θετική πλευρά. Έλεγα ότι αύριο θα είναι μια άλλη μέρα. Τελικά ό,τι συσσώρευα το έβλεπα μπροστά μου, πλέον δεν το κάνω, μου δίνω τον χώρο μου και τελικά έρχεται όντως μια άλλη μέρα. Ό,τι και να συμβαίνει πάντα έχεις ανθρώπους και συνθήκες που αξίζουν την ευγνωμοσύνη σου”.

Ο Κωστής Μαραβέγιας για μια ακόμη χρονιά συνδυάζει δουλειά και ξεκούραση, καθώς βρίσκεται σε περιοδεία, ενώ η Τόνια Σωτηροπούλου τον ακολουθεί σχεδόν σε κάθε του εμφάνιση.

Η πρώτη στάση του ζευγαριού ήταν η Κεφαλονιά, με τα κρυστάλλινα νερά και τα μαγευτικά τοπία, να τους έχουν μαγέψει. Το ζευγάρι νοίκιασε ιστιοπλοϊκό για λίγες ώρες και κατάφερε έτσι να κάνει τον γύρο του νησιού και να δει κρυφές γωνιές που δεν είχε αντικρίσει ξανά.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα από τα αγαπημένα τους νησιά, όπου πραγματοποίησαν και τον πολιτικό τους γάμο, η Ύδρα. Οι δυο τους και εκεί πέρασαν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, μαζί με τους αγαπημένους τους φίλους, έχοντας μαζί και την σκυλίτσα τους, την Στέλλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments