Lifestyle

Ο ληστής της Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι λέει ότι δεν αισθάνεται ενοχές που κόντεψε να την σκοτώσει

Ο ληστής της Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι λέει ότι δεν αισθάνεται ενοχές που κόντεψε να την σκοτώσει

Πηγή Φωτογραφίας: Animated Times

Ο Yunis Abbas αναφέρθηκε στη ληστεία του 2016 σε μια νέα συνέντευξη που δημοσιεύτηκε το Σαββατοκύριακο.

Ένας από τους ληστές που συμμετείχαν στη ληστεία 10 εκατομμυρίων δολαρίων στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της Κιμ Καρντάσιαν ισχυρίστηκε ότι δεν νιώθει τύψεις για το άγριο περιστατικό.

Ο Yunis Abbas ήταν ένας από τους 12 άνδρες που συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν σε σχέση με το έγκλημα του 2016, όπου μια ομάδα μασκοφόρων ληστών εισέβαλε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της Kardashian στο Hôtel de Pourtalès κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού και έκλεψε κοσμήματα αξίας εκατομμυρίων δολαρίων αφού την έδεσαν και την απέιλησαν με όπλο.

Σε μια νέα συνέντευξη στο Vice News που δημοσιεύτηκε το Σαββατοκύριακο, ο Abbas αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη ληστεία, ενώ αποκάλυψε ότι δεν έχει καμία ενοχή για το περιστατικό, παρά το γεγονός ότι δεν είχε «καμία αμφιβολία» ότι η κατάσταση θα προξενούσε μεγάλο τραύμα στο μοντέλο.

View this post on Instagram

A post shared by Gossipeando (@gossipeandomx)

«Θα πρέπει να είναι λίγο λιγότερο επιδεικτικοί απέναντι στους ανθρώπους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα», είπε, προσπαθώντας να ρίξει την ευθύνη στην Kardashian και την πλούσια οικογένειά της. «Για μερικούς ανθρώπους, είναι προκλητικό».

Αναφέρθηκε σε ένα επεισόδιο του Keeping Up With the Kardashians όπου η Kardashian πέταξε το διαμάντι της στην πισίνα. “Σκέφτηκα: “Έχει πολλά λεφτά. Αυτή η κυρία δεν ενδιαφέρεται καθόλου”, είπε.

«Εφόσον πετούσε χρήματα, ήμουν εκεί για να τα μαζέψω και αυτό ήταν», συνέχισε. “Ένοχος; Όχι, δεν με νοιάζει. Δεν με νοιάζει.”

Στη συνέχεια ο Αμπάς διηγήθηκε την ιστορία της ληστείας. Αυτός και οι άλλοι εμπλεκόμενοι άντρες μπήκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου από μια ανοιχτή πόρτα στο πλάι του κτιρίου προτού «κατατροπώσουν» τον θυρωρό και πάρουν τα κλειδιά για το δωμάτιο της Kardashian.

«Έμεινα κάτω», είπε. «Αλλά δύο από τους συναδέλφους μου ανέβηκαν στον επάνω όροφο με τον θυρωρό για να πάνε στο δωμάτιο της κυρίας Καρντάσιαν, μετά πήραν τα κοσμήματα [και] κατέβηκαν».

Όταν βγήκαν έξω, είπε ότι υπήρχαν αστυνομικοί που στέκονταν έξω, αλλά δεν γνώριζαν τίποτα για τη ληστεία. Η βοηθός της Kardashian είχε προσπαθήσει να καλέσει για βοήθεια, αλλά κάλεσε το 911 — την αμερικανική γραμμή έκτακτης ανάγκης.

Η Abbas εξέτισε σχεδόν δύο χρόνια φυλάκιση για τη ληστεία, η οποία περιελάμβανε το δαχτυλίδι αρραβώνων 4 εκατομμυρίων δολαρίων που της είχε δώσει ο τότε σύζυγός της Kanye West.

Η ιδρύτρια του SKIMS μίλησε για την τραυματική εμπειρία σε μια συνέντευξη του 2020 με τον Ντέιβιντ Λέτερμαν, όπου περιέγραψε την κατάσταση ως «επτά ή οκτώ λεπτά βασανιστηρίων», σύμφωνα με το Insider.

Στη συνέντευξή του, ο Αμπάς αναγνώρισε το τραύμα που προκάλεσαν στην Καρντάσιαν, δηλώνοντας: «Δεν βγαίνεις αλώβητη από αυτό… Φυσικά και πρέπει να έχει τραυματιστεί». Δεν τον κάνει να μετανιώσει περισσότερο για τη συμμετοχή του, όμως.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments