Πολιτισμός

Show αφιέρωμα για τον Michael Jackson στην Όπερα του Ντουμπάι

Show αφιέρωμα για τον Michael Jackson στην Όπερα του Ντουμπάι

Πηγή Φωτογραφίας: KpopHit

Ένα σόου αφιερώματος του Michael Jackson είναι μία από τις τέσσερις μεγάλες συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στην Όπερα του Ντουμπάι τον Σεπτέμβριο

Το πρόγραμμα διάρκειας ενός μήνα περιλαμβάνει το μπαλέτο “Romeo and Juliet, The Greatest Love Story of All Time”; την όπερα «La Traviata»· μια παράσταση από τη Γαλλοκαναδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Margaux Sauve. και «Ο Michael Lives Forever, A Tribute to Michael Jackson».

View this post on Instagram

A post shared by Dubai Opera by Emaar (@dubaiopera)

Το αφιέρωμα του Τζάκσον περιλαμβάνει τον Rodrigo Teaser και θα ανέβει στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. Η παράσταση περιλαμβάνει κλασικές επιτυχίες όπως «Billie Jean», «Beat It», «Smooth Criminal» και «Thriller».

Οι θαυμαστές του Σαίξπηρ μπορούν να παρακολουθήσουν το τραγικό του αριστούργημα να ζωντανεύει με το «Romeo and Juliet, The Greatest Love Story of All Time», με την ευγενική παραχώρηση του Κρατικού Μπαλέτου της Γεωργίας. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 9 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ., 10 Σεπτεμβρίου στις 2 μ.μ. και 8 μ.μ., και 11 Σεπτεμβρίου στις 2 μ.μ. και 8 μ.μ.

Η «La Traviata» του Βέρντι, η οποία περιγράφει τον δύσμοιρο έρωτα μεταξύ της υψηλής εταίρας Violetta και του ποιητή Alfredo Germont, θα προβληθεί στην Όπερα του Ντουμπάι στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ.

Το «Ghostly Kisses», ένα μουσικό έργο του Margaux Sauve, θα ανέβει στον χώρο στις 17 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments