Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος: Λύγισε στην παράταση – Μυθικός 40αρης Αντετοκούνμπο

Εθνική Ελλάδος: Λύγισε στην παράταση – Μυθικός 40αρης Αντετοκούνμπο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Εθνική Ελλάδος: Με έναν Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει... όργια [40π.], η Εθνική ομάδα προσπάθησε, αλλά λύγισε στην παράταση από τη Σερβία με 100-94

Με έναν Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει… όργια [40π.], η Εθνική ομάδα προσπάθησε, αλλά λύγισε στην παράταση από τη Σερβία. Σε ένα ιστορικό ντέρμπι στη Stark Arena του Βελιγραδίου, που είχε έντονο… άρωμα ΝΒΑ, ελέω Νίκολα Γιόκιτς-Γιάννη Αντετοκούνμπο, το  αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα  ηττήθηκε 100-94 στην παράταση (87-87κ.α.) από τη Σερβία, η οποία «καιγόταν» για τη νίκη.

Η γαλανόλευκη «έπεσε» με το τελικό 100-94 από τους «πάλαι ποτέ πλάβι», για την 1η αγωνιστική του 2ου προκριματικού γύρου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, με τους Σέρβους να βελτιώνουν το ρεκόρ τους σε 2-3 στον 9ο όμιλο και να παραμένουν «ζωντανοί» για την πρόκριση. Η «γαλανόλευκη» υποχώρησε στο 3-2.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο 14′ τραυματίστηκε μετά από επιθετικό ριμπάουντ και κάρφωμα, με την ΕΟΚ να ενημερώνει ότι ταλαιπωρείται από ερεθισμό στον επιγονατιδικό τένοντα του δεξιού ποδιού.

Στην αντίπερα όχθη ο τραυματισμός του Βασίλιε Μίτσιτς σήμανε συναγερμό στην Εθνική Σερβίας, με τον Σέρβο σταρ να πέφτει άτσαλα στο 16΄ και να αποχωρεί υποβασταζόμενος στα αποδυτήρια.

Τα δεκάλεπτα: 31-25, 51-44, 70-63, 87-87κ.α., 100-94 παρ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments