Αθλητισμός

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έριξε “άκυρο” στους “κόκκινους διαβόλους” ο Τραπ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έριξε “άκυρο” στους “κόκκινους διαβόλους” ο Τραπ

Πηγή Φωτογραφίας: Daily Express, Twitter

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Κέβιν Τραπ απέρριψε πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επέλεξε να συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία της Άιντραχτ

Ο Κέβιν Τραπ απέρριψε πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επέλεξε να συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία της Άιντραχτ. Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Γερμανός τερματοφύλακας, με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Υπήρξε πολλή κουβέντα τις τελευταίες ημέρες σχετικά με ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ακριβές ότι έλαβα μία έγγραφη προσφορά.

Η Μάντσεστερ Γιουάιτεντ είναι μία ομάδα παγκόσμιας κλάσης και το γεγονός ότι το σκέφτηκα, είναι κάτι που είμαι βέβαιος ότι όλοι μπορούν να καταλάβουν. Χθες, παραταύτα, ενημέρωσα και τους δύο συλλόγους ότι αποφάσισα (σ.σ. να μείνω) στην Αϊντραχτ».

Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Ερικ Τεν Χαγκ, είναι γνωστό ότι αναζητά έναν τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Νταβίντ Ντε Χέα, η απόδοση του οποίου παρουσιάζει πολλά σκαμπανεβάσματα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τα λάθη του στη συντριβή από την Μπρέντφορντ (4-0). Από την πλευρά του, ο 32χρονος Τραπ έχει καθιερωθεί στην Αϊντραχτ, όπου αγωνίζεται από το 2018 (αρχικά ως δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν) και ελπίζει ότι θα βρίσκεται στις επιλογές του Χάνσι Φλικ ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Υπενθυμίζεται ότι η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, ως νικήτρια του περσινού Europa League, θα μετάσχει φέτος στους ομίλους του Champions League, σε αντίθεση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που βρίσκεται στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments