Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα το μεσημέρι ο Χουανγκ

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα το μεσημέρι ο Χουανγκ

Πηγή Φωτογραφίας: Ligue 1, Twitter

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα φτάνει σήμερα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Ουί-Τζο Χουάνγκ

Στην Ελλάδα φτάνει σήμερα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Ουί-Τζο Χουάνγκ. Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός θα φτάσει στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 16:50 και αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Χουάνγκ θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά και τη νέα του ομάδα, καθώς θα παραστεί στον αγώνα με τον Απόλλων Λεμεσού. Ο έμπειρος επιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Νότιγχαμ και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στους «ερυθρόλευκους».

Την περσινή σεζόν ο 29χρονος διεθνής επιθετικός πέτυχε 11 γκολ σε 32 συμμετοχές στη Ligue 1 με τη φανέλα της Μπορντό.

Europa League: Να “σφραγίσει” το εισιτήριο των ομίλων ο Ολυμπιακός

Με τον Ολυμπιακό να θέλει να «σφραγίσει» την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League, διεξάγονται σήμερα (25/8) οι αγώνες ρεβάνς για τα πλέι οφ της διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Απόλλωνα Λεμεσού (22:00) και καλούνται να πάρουν τη νίκη για να προκριθούν στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με τις δύο ομάδες να έχουν αφήσει ανοιχτούς… λογαριασμούς από την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο ΓΣΠ.

Το συγκρότημα του Κάρλος Κορμπεράν καλείται να παρουσιάσει το καλό αγωνιστικό πρόσωπό του, προκειμένου να πάρει τη νίκη, με την οποία θα… τσεκάρει το «εισιτήριό» του για τη φάση των ομίλων. Εάν, όμως, οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν καταφέρουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των «κυανολεύκων», θα συνεχίσουν το ευρωπαϊκό ταξίδι τους στους ομίλους του Europa Conference League. osfp-apollwn_kupros_1

Υπενθυμίζεται ότι στους ομίλους του Europa League έχουν ήδη «κλείσει» θέση οι Ρόμα (Ιταλία, κάτοχος του Europa Conference League), Άρσεναλ (Αγγλία), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία), Μπέτις (Ισπανία), Σοσιεδάδ (Ισπανία), Λάτσιο (Ιταλία), Ουνιόν Βερολίνου (Γερμανία), Φράιμπουργκ (Γερμανία), Ναντ (Γαλλία), Ρεν (Γαλλία), Μπράγκα (Πορτογαλία) και Φέγενορντ (Ολλανδία). Επίσης, εκεί θα βρεθούν οι δέκα ομάδες που θα προκριθούν από τα πλέι οφ του Europa League, καθώς και δέκα ομάδες που θα αποκλειστούν από το Champions League. Οι τέσσερις εξ αυτών αποκλείστηκαν στο «μονοπάτι» των πρωταθλητών για τον 3ο προκριματικό γύρο και είναι οι Μονακό (Γαλλία), Στουρμ Γκρατς (Αυστρία), Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ (Βέλγιο) και Μίντιλαντ (Δανία), ενώ οι υπόλοιπες έξι αποκλείονται στα πλέι οφ του Champions League. Μέχρι τώρα έχουν γίνει γνωστές οι τρεις εξ αυτών, οι οποίες είναι οι Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία), Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) και Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments