Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εκτάκτως μεταφέρθηκε στο Θριάσιο

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εκτάκτως μεταφέρθηκε στο Θριάσιο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έντονη αδιαθεσία ένιωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης [25/8] η Ρούλα Πισπιρίγκου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Θριάσιο νοσοκομείο

Έντονη αδιαθεσία ένιωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης [25/8] η Ρούλα Πισπιρίγκου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Θριάσιο νοσοκομείο, προκειμένου να εξεταστεί από γιατρούς.

Τελικά οι γιατροί που εξέτασαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου δεν διαπίστωσαν κάτι ανησυχητικό και έτσι η προφυλακισμένη για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας μεταφέρθηκε ξανά στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο «καβγάς» Λέων-Κούγια

Εντωμεταξύ απάντηση υπήρξε από τον πρόεδρο της ελληνικής εταιρείας ιατροδικαστών Γρηγόρη Λέων για όσα υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας στην ανακοίνωσή του για την ανάλυψη των υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η κινήση του γνωστού ποινικολόγου προκάλεσε αντιδράσεις, με τον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων, να αναφέρεται στην περίπτωση μέσα Facebook τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «Η επιστήμη δίνει τις απαντήσεις».

Κούγιας: Ο λόγος που ανέλαβα την υπόθεση Πισπιρίγκου

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για την ανθρωποκτονία των τριών παιδιών της.

Για την ανάληψη της υπεράσπισής μίλησε στο Mega ο ίδιος ο ποινικολόγος.

Όπως σημείωσε ο κ. Κούγιας ήταν γνωστή η θέληση της ίδιας της κατηγορούμενης και της οικογένειάς της να αναλάβει την υπεράσπισή της, ωστόσο ο ίδιος είχε κρατήσει επιφυλάξεις μέχρι να διαβάσει τη δικογραφία.

«Ο χρόνος της αναρρώσεώς μου, τον Αύγουστο, με βοήθησε να διαβάσω τη δικογραφία μέχρι την πιο μικρή λεπτομέρεια και με την ανακοίνωσή μου έχω δώσει και το στίγμα» υπογράμμισε ο γνωστός ποινικολόγος, συμπληρώνοντας ότι έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα από τις ενέργειες θεσμικών οργάνων εις βάρος της κυρίας Πισπιρίγκου, που είχαν ως αποτέλεσμα την κατάρρευση του τεκμηρίου της αθωότητας.

«Πριν πω το “ναι”, έκανα προσωπική προσέγγιση στην υπόθεση αυτή» συμπλήρωσε ο κ. Κούγιας.

Επίσης, ο κ. Κούγιας έκανε γνωστό μιλώντας στο Mega ότι δεν θα ξαναβγρεί στα κανάλια για την υπόθεση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments