Lifestyle

Η Σοφία Χατζηπαντελή φωτογραφίζεται στον καθρέφτη μόνο με τα εσωρουχά της

Η Σοφία Χατζηπαντελή φωτογραφίζεται στον καθρέφτη μόνο με τα εσωρουχά της

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ποζάρει μέσα στη μπανιέρα της και μας δείχνει το μεγάλο τατουάζ στην πλάτη της.

Πιο λαμπερή και καυτή από ποτέ πόζαρε η Σοφία Χατζηπαντελή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η guest star κριτής του GNTM, δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφίες ή γυμνές ή με εσώρουχα.

View this post on Instagram

A post shared by sophia ☠️🧿 (@sophiahadjipanteli)

Πριν από λίγες μέρες, το μοντέλο δημοσίευσε δύο φωτογραφίες φορώντας μόνο τα εσώρουχά της. Πιο σεξι από ποτέ, μέσα σε μία άδεια μπανιέρα σε ένα vintage δωμάτιο, η Σοφία Χατζηπαντελή πόζαρε με λευκά δαντελένια εσώρουχα, δείχνοντάς το καταπληκτικό σώμα της αλλά και μία γεύση από το μεγάλο και ιδιαίτερο τατουάζ στην πλάτη της. Το μοντέλο έβαλε για ακόμα μία φορά ‘φωτιά’ στο Instagram ενώ οι followers της φαίνεται πως δικαίως ξετρελάθηκαν.

Η Σοφία Χατζηπαντελή: «Ανυπομονώ οι Έλληνες τηλεθεατές να ενοχληθούν»

Η Σοφία Χατζηπαντελή, λοιπόν, δεν δέχεται καμία μοντελική ταμπέλα. Δεν υπηρετεί την εικόνα του κλασικού μοντέλου με τις fixed αναλογίες και τα standard χαρακτηριστικά. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που θα πράξει ανάλογα, όσων αφορά τα μοντέλα που θα πάρουν το δικό της «ναι».

Το μοντέλο έκανε γνωστές τις προθέσεις του αναδημοσιεύοντας στα stories του Instagram, μία backstage φωτογραφία από τα εν εξελίξει γυρίσματα του ανανεωμένου κύκλου του GNTM. «Ανυπομονώ να ενοχληθούν οι Έλληνες τηλεθεατές με το πόσο αγαπώ αυτά που εκείνοι μισούν στα μοντέλα», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας η Σοφία Χατζηπαντελή που ποζάρει πάνω στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής. Παράλληλα, μπορούμε να πούμε πως έκανε και μία έμμεση αναφορά στο unibrow της, το οποίο πολλοί μισούν, αλλά εκείνη το αγαπάει ιδιαίτερα. Και φυσικά της έχει χαρίσει αμέτρητες δουλειές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments