Αθλητισμός

ΑΕΚ: Πρόταση άνω των 2 εκατ. ευρώ για τον Ελίασον – Οριστικοποιείται το deal

ΑΕΚ: Πρόταση άνω των 2 εκατ. ευρώ για τον Ελίασον – Οριστικοποιείται το deal

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter, Ligue 1

ΑΕΚ: Σε διαπραγματεύσεις με τη Νιμ για την αγορά του 26χρονου Σουηδού εξτρέμ Νίκλας Ελίασον βρίσκεται η ΑΕΚ

Σε διαπραγματεύσεις με τη Νιμ για την αγορά του 26χρονου Σουηδού εξτρέμ Νίκλας Ελίασον βρίσκεται η ΑΕΚ, με την υπόθεση να βρίσκεται σε καλό δρόμο για την Ένωση, η οποία προσφέρει ποσό μεγαλύτερο των 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Το όνομα του παίκτη, ο οποίος είχε απασχολήσει και πέρυσι τους «κιτρινόμαυρους», ήταν κυκλωμένο από την έναρξη της μεταγραφική περιόδου χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες διαπιστώθηκε πως υπάρχουν και πάλι οι προϋποθέσεις και μετά από εντολή του μεγαλομετόχου της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, να αρχίσουν εκ νέου οι διαπραγματεύσεις όλα δείχνουν ότι άμεσα θα οριστικοποιηθεί το deal.

Super League: Να διπλασιάσουν τις νίκες οι μεγάλοι

Έχοντας ξεκινήσει με νίκες για πρώτη φορά έπειτα από σχεδόν τέσσερα χρόνια, οι πέντε κορυφαίες ομάδες της χώρας ευελπιστούν να ντουμπλάρουν τις επιτυχίες τους στη φετινή Super League. Η 2η αγωνιστική, ωστόσο, έχει υψηλά εμπόδια, κυρίως και Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Η 2η αγωνιστική είναι… απλωμένη σε τέσσερις ημέρες. Η αυλαία της άνοιξε εχθές (26/8), με την αναμέτρηση Ιωνικός-Λεβαδειακός στη Νεάπολη, όπου σημειώθηκε η πρώτη «λευκή» ισοπαλία του εφετινού πρωταθλήματος της Super League. super_league-mpala_20022-2023

Σήμερα (Σάββατο 27/8), ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία κοντράρονται στους «Ζωσιμάδες» (20:00), με τις δυο ομάδες να ευελπιστούν να… κάνουν σεφτέ σε βαθμούς. Λίγο αργότερα, η ΑΕΚ περιμένει τον Βόλο στη Ριζούπολη (21:30), μιας και το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας δεν είναι ακόμη έτοιμο. Οι Θεσσαλοί πρόλαβαν, πάντως, να απολύσουν ήδη τον Ολιβιέ Τανσό, σε ένα όχι και τόσο φιλικό διαζύγιο.

Το κυρίως μενού… σερβίρεται την Κυριακή (28/8). Ο Άρης ταξιδεύει στο Αγρίνιο (19:00) για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό ενώ δύο ώρες αργότερα ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο. Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται στην Τούμπα (21:45), με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο, μοναδικό σύλλογο πλην του λεγόμενου «Big-5» που κέρδισε στην πρεμιέρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments