Διεθνή

Ο Ρονάλντο θα αγοράσει γήπεδο γκολφ και θα το γκρεμίσει- καθώς του χαλάει τη θέα στην έπαυλη

Ο Ρονάλντο θα αγοράσει γήπεδο γκολφ και θα το γκρεμίσει- καθώς του χαλάει τη θέα στην έπαυλη

Πηγή Φωτογραφίας: Mothersblog.gr

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο, φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο να αγοράσει και να κατεδαφίσει μια λέσχη γκολφ που γειτονεύει με την πλούσια νέα πορτογαλική έπαυλή του, αξίας 17 εκατομμυρίων λιρών, που φιλοξενεί τα 30 αυτοκίνητα του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να θέλει να αγοράσει μια λέσχη γκολφ μόνο για να την κατεδαφίσει γιατί χαλάει τη θέα από την έπαυλή του, αξίας 17 εκατομμυρίων λιρών. Το σύμβολο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 500.000 £ την εβδομάδα σχεδιάζει να μετακομίσει στη νέα του ιδιοκτησία  στην πορτογαλική Ριβιέρα στις αρχές του επόμενου έτους. Στόχος του είναι να μετακομίσει εκεί με τη σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ και τα πέντε παιδιά του εν μέσω αναφορών για πιθανή αποχώρησή του από τον σύλλογο του Ολντ Τράφορντ.

View this post on Instagram

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Και ο 37χρονος την Τρίτη αναφέρθηκε ότι βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τον ιδιοκτήτη του Oitavos Golf Club, Miguel Champalimaud, καθώς προσπαθεί να το κατεδαφίσει για να χτίσει ένα δρόμο προς τη νέα του ιδιοκτησία.

Ο Ronaldo λέγεται ότι προσφέρθηκε να μεταφέρει ολόκληρο το γειτονικό κτίριο καθώς και τον χώρο στάθμευσης του καθώς προσπαθεί να εξασφαλίσει την ιδιωτικότητα της οικογένειάς του στο πολυτελές pad.

Πηγή κοντά στο πρότζεκτ είπε στη The Sun: «Το κλαμπ ήταν πρόβλημα γι ‘αυτόν, οπότε θέλει να αφαιρεθεί το πρόβλημα. Το κόστος δεν είναι θέμα – είναι τελειομανής που μπορεί να αντέξει την τελειότητα».Το κόστος του ακινήτου πιστεύεται ότι έχει ήδη εκτοξευθεί από 10 εκατομμύρια λίρες σε 17 εκατομμύρια λίρες. Ωστόσο, μπορεί ακόμα να αυξηθεί καθώς γίνονται περισσότερες προσθήκες με τη βοήθεια του αρχιτέκτονα Vitor Vitorino.

Πηγές αναφέρουν επίσης ότι το σπίτι των ονείρων του Πορτογάλου καπετάνιου θα περιλαμβάνει ένα γκαράζ εξοπλισμένο με ανελκυστήρες για να χωράει τα 30 αυτοκίνητά του, επιτρέποντάς του να επιλέξει ένα όχημα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Και λέγεται ακόμη ότι σκέφτεται να αγοράσει ένα ιταλικό λατομείο προκειμένου να διασφαλίσει ότι το μάρμαρο που χρησιμοποιήθηκε για το νέο του σπίτι είναι αποκλειστικά μόνο στο δικό του

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments