Αθλητισμός

Super League – Μπένετ: Η συνολική απόδοση ορισμένων στην Τρίπολη δεν ήταν αποδεκτή

Super League – Μπένετ: Η συνολική απόδοση ορισμένων στην Τρίπολη δεν ήταν αποδεκτή

Πηγή Φωτογραφίας: Sky Sports

Super League - Μπένετ: Θέση για τη διαιτησία του χθεσινού (29/8) αγώνα της Super League, μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του Ολυμπιακού, πήρε με δήλωσή του ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Στιβ Μπένετ

Θέση για τη διαιτησία του χθεσινού (29/8) αγώνα της Super League, μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του Ολυμπιακού, πήρε με δήλωσή του ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Στιβ Μπένετ.

Μία ημέρα μετά το ματς, όπου και οι δύο ομάδες διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις του διαιτητή Καραντώνη και του VAR Ευαγγέλου, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής αναγνώρισε ότι έγιναν λάθη, υπογραμμίζοντας ότι «… η συνολική απόδοση ορισμένων εκ των αξιωματούχων του αγώνα δεν ήταν αποδεκτή». Ο Μπένετ προαναγγέλει πειθαρχικά μέτρα, αλλά και επιπρόσθετη εκπαίδευση των διαιτητών, «… προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το επίπεδο της απόδοσης πληροί τις προϋποθέσεις των προτύπων που αναμένονται».

Η ακριβής δήλωση του προέδρου της ΚΕΔ, όπως δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ:

«Σε συνέχεια του αγώνα μεταξύ της Π.Α.Ε. Αστέρας Τρίπολης και της Π.Α.Ε Ολυμπιακός, ο οποίος διεξήχθη την Δευτέρα 29/08/2022, η ΚΕΔ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η συνολική απόδοση ορισμένων εκ των αξιωματούχων του αγώνα δεν ήταν αποδεκτή. Ως αποτέλεσμα, η Κ.Ε.Δ. θα λάβει τα αρμόζοντα εσωτερικά πειθαρχικά μέτρα και θα παρέχει για μερικούς μήνες περαιτέρω επιπρόσθετη κατάρτιση και εκπαίδευση σε αυτούς τους αξιωματούχους προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το επίπεδο της απόδοσης πληροί τις προύποθέσεις των προτύπων που αναμένονται από όλους τους αξιωματούχους αγώνα σε αυτό το επίπεδο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments