Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ετοιμάζει Μουκουντί ο Αλμέιδα με ΠΑΣ Γιάννινα

ΑΕΚ: Ετοιμάζει Μουκουντί ο Αλμέιδα με ΠΑΣ Γιάννινα

Πηγή Φωτογραφίας: aekfc, eurokinissi

ΑΕΚ: Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ αναμένεται να πραγματοποιήσει στον επόμενο επίσημο αγώνα της ομάδας ο Αρόλ Μουκουντί

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ αναμένεται να πραγματοποιήσει στον επόμενο επίσημο αγώνα της ομάδας ο Αρόλ Μουκουντί.

Ο Καμερουνέζος σέντερ μπακ δοκιμάστηκε σήμερα με τους βασικούς στο «διπλό» της προπόνησης, η οποία ήταν ανοιχτή για τους δημοσιογράφους κι έτσι θέτει υποψηφιότητα για μια θέση στην ενδεκάδα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη (4/9, 21:30 Cosmote).

Ο Μουκουντί έπαιξε αριστερά στην τριάδα των στόπερ, μαζί με τους Βίντα και Τζαβέλα, σε αναμέτρηση 10 εναντίον 10, με συμπαίκτες τους Στάνκοβιτς, Πινέδα, Σιμανσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο.

Όπως φαίνεται, μία θέση μένει κενή στην ενδεκάδα με τον Πέτρο Μάνταλο να είναι ο επικρατέστερος. Φυσικά υποψήφιος είναι και ο Νίκλας Ελίασον που σήμερα προπονήθηκε για δεύτερη φορά με τη νέα του ομάδα, αλλά το πιθανότερο είναι να πάρει κάποια λεπτά ως αλλαγή.

Γενικά το πλάνο του Αλμέιδα αποσκοπεί στο να είναι όλοι οι παίκτες έτοιμοι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 11 Σεπτεμβρίου, καθώς αυτό θα αποτελέσει και το πρώτο σοβαρό «crash test» για τη νέα ομάδα που δημιουργήθηκε εφέτος.

Εκτός προπόνησης έμειναν σήμερα οι Φράνσον, Μαχαίρας, ενώ ο Κώστας Γαλανόπουλος ενσωματώθηκε στη Β΄ ομάδα για να παίξει στο απογευματινό φιλικό με την Αγία Παρασκευή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments