Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος: Το πρώτο «Ελλάς» από την προπόνηση στο Μιλάνο [vid]

Εθνική Ελλάδος: Το πρώτο «Ελλάς» από την προπόνηση στο Μιλάνο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Εθνική Ελλάδος: Η Eθνική ομάδα πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση στο Μιλάνο, όπου βρίσκεται από σήμερα [31/8] το μεσημέρι και θα παραμείνει για τους πέντε αγώνες της στον 3ο όμιλο του Ευρωμπάσκετ 2022

Η Eθνική ομάδα πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση στο Μιλάνο, όπου βρίσκεται από σήμερα [31/8] το μεσημέρι και θα παραμείνει για τους πέντε αγώνες της στον 3ο όμιλο του Ευρωμπάσκετ 2022.

Ο Δημήτρης Ιτούδης και οι 14 διεθνείς που ταξίδεψαν στην ιταλική πόλη, αφού ξεκουράστηκαν στο ξενοδοχείο Sheraton Milan San Siro, όπου έχει καταλύσει η αποστολή της «επίσημης αγαπημένης», εν συνεχεία πήγαν για… δουλειά, στο γήπεδο, καθώς το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ανήρτησε βίντεο με το πρώτο «ζντο» των διεθνών, στους λογαριασμούς της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. «Κι ένα «Ελλάς!» από το Μιλάνο! #BringTheNoise #HellasBasketbal» αναφέρεται στην ανάρτηση της ΕΟΚ, όπου ακούγονται οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη να φωνάζουν «Ελλάς», όλοι μαζί στο κέντρο του παρκέ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments