Lifestyle

Ο Simon Porte Jacquemus έκανε τον πιο σικ γάμο του καλοκαιριού

Ο Simon Porte Jacquemus έκανε τον πιο σικ γάμο του καλοκαιριού

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Ο Γάλλος σχεδιαστής Simon Porte Jacquemus έκανε έναν απίστευτο κομψό γάμο στη Νότια Γαλλία

Τα λαμπερά λευκά φορέματα είναι συνήθως απαγορευτικά για τους καλεσμένους του γάμου, αλλά για τον γάμο του Γάλλου σχεδιαστή μόδας Simon Porte Jacquemus με τον Marco Maestri την Κυριακή, δεν ήταν απλά αποδεκτά αλλά αναγκαία.

View this post on Instagram

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Το ζευγάρι, που είναι μαζί από το 2018 και αρραβωνιάστηκε το περασμένο καλοκαίρι, παντρεύτηκε στο Charleval, ένα χωριό στην περιοχή Bouches-du-Rhône στη Νότια Γαλλία, όχι πολύ μακριά από το σημείο όπου μεγάλωσε ο Simon Porte Jacquemus.

Η Dua Lipa έκανε μια φανταχτερή εμφάνιση με ένα εντελώς διάφανο λευκό φόρεμα μέχρι το πάτωμα σχεδιασμένο από τον Jacquemus, το οποίο συνδύασε με εσώρουχο, μια μαύρη τσάντα και γιγάντια σκουλαρίκια λουλουδιών. Μαζί με τη Lipa ήταν η φίλη της, μοντέλο Sarah Lysander, η οποία φορούσε επίσης ένα λευκό δαντελένιο φόρεμα Jacquemus.

View this post on Instagram

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Ένα ολόλευκο look  ήταν και της Amina Muaddi, η οποία έφτασε με τον φίλο της Fary φορώντας μια λευκή μάξι φούστα και cropped πουκάμισο και κρατώντας μια από τις μίνι τσάντες Chiquito της γαλλικής μάρκας σε κρεμ χρώμα.

Καθώς έφτασαν περισσότεροι καλεσμένοι, έγινε σαφές ότι υπήρχε ένας ενδυματολογικός κώδικας για τους καλεσμένους που όριζε μόνο μαύρο, λευκό και ουδέτερο. Mais bien sûr! Πόσο chic.

Το ίδιο το ζευγάρι φορούσε κοστούμια – ο Jacquemus στα μαύρα και ο καλλονός του στα λευκά. Αφού δέθηκαν επίσημα οι εορταστικές εκδηλώσεις συνεχίστηκαν στο Château de Bonneval.

Το χρονικό της γνωριμίας των νεόνυμφων ξεκίνησε από μια επαγγελματική συνεργασία. Ο Marco δημιούργησε το συγκεκριμένο agency μαζί με τον αδερφό του Yoann, έναν επαγγελματία παίκτη ράγκμπι τον οποίο φωτογράφισε ο Simon Porte Jacquemus τον Μάιο του 2018 θέλοντας έτσι να ανακοινώσει την ημερομηνία της πρώτης του collection για ανδρική μόδα. Ο Marco έχει δηλώσει χαρακτηριστικά στη Vogue: “O Simon πήρε την απόφαση να φωτογραφίσει τον αδερφό μου για την πρώτη ανδρική του κολεξιόν και ο Yoann του είπε πολλά για εμένα. Έπειτα, όταν επέστρεψε πίσω από τη Μασσαλία, αποφασίσαμε να βγούμε για φαγητό μαζί…Όταν συναντηθήκαμε, μου άρεσε να του λέω ότι σε κάποια άλλη ζωή θα ήμουν ερωτευμένος με έναν ανθοπώλη, γι’ αυτό και ο ίδιος αναδιαμόρφωσε το ανθοπωλείο μου Chez Marco”.

Εκείνη την περίοδο που έλαβε χώρα το runway για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019-2020, ο Simon Porte Jacquemus σχεδίασε μια εντυπωσιακή έκπληξη για τον Marco και μ’ αυτόν τρόπο μοιράστηκαν με το πιο επίσημο τρόπο την σχέση τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments