Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ με Λεβαδειακό ο Χουάνκαρ, επιστρέφει ο Μάγκνουσον

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ με Λεβαδειακό ο Χουάνκαρ, επιστρέφει ο Μάγκνουσον

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Παναθηναϊκός: Μία επιστροφή και μία απουσία της τελευταίας στιγμής θα έχει ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση του Σαββάτου με το Λεβαδειακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης»

Μία επιστροφή και μία απουσία της τελευταίας στιγμής θα έχει ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση του Σαββάτου με το Λεβαδειακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Μάγκνουσον, ο οποίος λόγω τραυματισμού στο ματς της πρεμιέρας με τον Ιωνικό δεν αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή με τον ΟΦΗ, επιστρέφει στην αποστολή και διεκδικεί με αξιώσεις θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ αντίθετα, εκτός έμεινε ο Χουάνκαρ, εξαιτίας κάποιων ενοχλήσεων που είχε στο δικέφαλο.

Επίσης δεν υπολογίζονται και οι Σένκεφελντ, Μπερνάρ, που συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα.

Μετά την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (2/09) ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που υπολογίζονται για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς.

Αυτοί είναι οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Φρόκου, Καμπετσής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments