Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Live η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη για την 48η επέτειο της ίδρυσης του Κινήματος

ΠΑΣΟΚ: Live η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη για την 48η επέτειο της ίδρυσης του Κινήματος

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi/ΑΠΕ

ΠΑΣΟΚ: "Το φακέλωμα και το ελάτε στο τμήμα να ενημερωθείτε σταμάτησε με τον Ανδρέα Παπανδρέου, για αυτό δεν ανέχομαι να μου ψιθυρίσουν στο αφτί" τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης στη ομιλία του

Με ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την 48η επέτειο της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο .

Ο κ. Ανδρουλάκης στην ομιλία του αναφέρθηκε και στην υπόθεση των παρακολουθήσεων υπογραμμίζοντας πως υπάρχουν πολλά ερωτήματα για τα οποία πρέπει να απαντήσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

«Το φακέλωμα και το ελάτε στο τμήμα να ενημερωθείτε σταμάτησε με τον Ανδρέα Παπανδρέου, για αυτό δεν ανέχομαι να μου ψιθυρίσουν στο αυτί.

Δεν θα συμμετάσχω στις παρανομίες τους», δήλωσε σε έντονο ύφος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας για την παρακολούθηση του . Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δε θέλουν να ρίξουν φως στην υπόθεση παρακολούθησης του αναφέροντας παράλληλα τις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη.

Να εγκρίνει άρση απορρήτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως προϊστάμενος της ΕΥΠ ώστε να ενημερωθούν όλοι για τον λόγο παρακολούθησης, πρόσθεσε. Δεν θα αφήσω καμία σκιά στην πολιτική μου πορεία σημείωσε αναφέροντας τις θέσεις που έχει κατα καιρούς εκφράσει στην ευρωβουλή. Για τα εθνικά θέματα δεν δέχομαι να κουνάνε το δάκτυλο στην Δημοκρατική Παράταξη τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Όποιος δεν σέβεται τη Συνθήκη της Λωζάνης δεν χωράει στα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Παράταξης», σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης, με αρκετούς να ερμηνεύουν την φράση του ως μια ευθεία αιχμή στον βουλευτή, Μπουρχαν Μπαράν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments